sistem al olduğundan ..geceye uzun girdim...
dow al da...
hadi dow %2 artı yapıverde göreyim..
Konu abka tarafından (22.01.09 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir.
8000 i kolay kırdırmazlar. Her halukardada yarına gap olmaz.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
astatin dua etmedi dow tutunamayabilir
killmods olmuştu en son düzelmedi mi acaba sorunu
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
geceye plans gereği FLAT.yanlız illaki pozisyon açacaksın deselerdi kesinlikle LONG olurdum.
peki neden olmadım? piyasa plansa uygun ilerliyor mu bunu görmek için.ilerlemiyorsa şapa oturabilirim.yok ilerliyorsa bir sonraki hareketinde ensesindeyim
XU100 de 24.000 yeresini vadelide ise 30.650 yeresini çok önemsiyorum, önemsemeye devam ediyorum.
hexen abi TÜRKÇE'mi bozdun![]()
DOW DA TEMIZLIK OPERASYON.....
>
>
> DOW da bir kural var : 10 dolari altini gören hisse senetler otomatik
> atilmasi gerekiyor.....
>
> Yani su an DOW dan atilmasi gereken hisse senetler sunlar :
>
>
> BAC (6 DOLAR)....
>
> CITI (3)....
>
> GM (3)...
>
> ALCOA (8)...
>
> AIG zaten atildi 5 ay evvel....
....
Baybars SEZEN
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bugün iyi alışveriş olmuş.
Konuyu Toplam 143 Üye okuyor. (83 Kayıtlı üye ve 60 Misafir)
sentinus, abka, cetdem, Dantes, mavi, cırcır, daylight, VOBiX, mde, hexen, Vob Trader, özdenil, marakes, parderi, SEYYAH, türkmen, mur@t, fahri78, eorkunb, thracian, kegen, efor, metatay, aykilic, poyraz, LaNCe, pammin, artanis, parapara, truva, furkan, mmommo, mösyö, BULENT, canbaba, coom, memo, AMON RA, bien, ÖZGÜR EFE, maşuk, TIFIL, uufuk, raymonda, ketenhelva, volkante, h2O, BORSACIOZGUR, emrehan, mimar74, onur, enorton, Ardasu, oğuzt, berkedi, falconettin, ayyu12, oguzhan, bgungor68, optra, rcp, musfikm, booth, berdush, neant, chakmak, clark, chn69, torsion, astatinreloaded, Nafiz, bestahmet, serkanyurttas, abilag, nunu, delix
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri