31450 uzerinde abartırlarsa 32100 deneyebilirler ama bence düşük ihtimal
31450 uzerinde abartırlarsa 32100 deneyebilirler ama bence düşük ihtimal
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sayın Üstat yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum gerçekten güzel yorumlar yapıyorsunuz emekleriniz için teşekkür ederim, Cümleleriniz, Ekincilerin strateji uzmanı Baybars SEZEN'in konuşmasına benziyor. Ayrıca forumdaki diğer arkadaşlarada emeklerinden dolayı teşekkür ederim herkese bol kazançlar.
450 den kapadım shortları aynı yerden long
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
çoook şortcu vardıı çoookkk
BANGA mühim
Bugün çarşamba ve 17:35 petrol stokları açıklanacak, ne zaman açıklansa altın düşüyor çünkü stoklar iyi geliyor, altın düşerse almayı düşünüyorum mesela xau-usd 837 olsa alırım ama çok zor tabi![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Dolarda Şubat vadeli 1,6780 aşağısında horta geçildi, dolar biraz istirahat edececeğim dedi sonunda, bakalım, devamı haftaya galiba, saygılar.
ATAyı gene stoplatıyorlar.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Astatincim dolar satışa geçti galiba? DJI ne yapar bu gece ?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri