Konu teo tarafından (21.01.09 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şundan emin olabilirsiniz sermayeb piyasasına az da olsa katkı yapmışız bakın iki kişi sormuş.Bunun yanında haber yayınlanmadan önce de şunu yapıyorduk komisyonu hangi kuruma gitsem daha altını yapıyordum.En son yfas kabul etmedi Osman da sankoyu görmüş.Güle güle yfas dedi.Çekti gitti.Sonra peşinden diğerleri gitti.Eee sonra ne mi oldu.Sanko da bir müddet sonra ben dedim 1 yt ucuz ama artık 0.8 ytl var siz pahalısınız demeye başladım.Eee sonra hergün 10 000 kontrat dönen adama yok dediler 1 ytl sudan ucuz daha indiremeyiz.Sonra biz ne mi yaptık.Tabiki sankoya da güle güle dedik.Sonra ne mi oldu 0.8 e anlaştık.0.8 sonra ne mi oldu 0.6 oldu.Sonra ne mi oldu.0.5 oldu.Sonra ne mi oldu .0.3 oldu.En son 27 kuruş ödediğimi biliyorum.Eee şimdi ne oldu 7 ytl lik süreç zaman içinde 27 kuruşa kadar düştü.Bu yüzden gerçekten çok küçük portföyler bile sermaye piyasasına katkı sağlar.Şundan emin olun biz zamanında 5 10 arkadaş o kurum bu kurum komisyon pazarlığı yapmasaydık bugün 0.8 ytl ler değil hala 3 5 ytl lerde işlem yapıyor olacaktınız.Bunları da belirtmek istedim.Sanko daha sonra çok aradı ama iş işten geçtikten sonra zor o işler.Sen 10 000 işlem yapan adamla 50 işlem yapan adamı bir tutarsan sankoya da güle güle çekerim ben.Şimdiki kurumla da çok sıkı pazarlık yapıyoruz.Hiç affetmem en kralı gelsin güle güle.Para var işin ucunda ne kadar gücünü kullanırsan o kadar güzel olur.Biz yapabileceğimizi yaptık.Pek sevmezsiniz belki Osmanla beni ama şundan emin olun bu işin fikir babası komisyon pazarlığını marketi olduğu için en iyi yapan Osman başlatmıştır ve herkes şu anda bu komisyon rakamları ile artık daha da az soyduruyor aracı kurumlara kendisini.Ama şundan emin olun vobaş payı düşmedikçe artık son limittir.Bundan sonra onbinde 1 in altını kimse beklemesin.Ha ben daha düşüğünü alırım ama teklif edenler de var ama bu rakamların altını kimse beklemesin.Oran onbinde 1 in altına düşmeyecek.
Konu kegen tarafından (21.01.09 Saat 01:32 ) değiştirilmiştir.
aynı trafik kazasını geçiren 2 kişinin biri ölebilir,değeri ölmeyebilir...aynı yaşam tarzını süren 2 kişinin biri kanser olur,diğeri olmaz. .olaylar tamamen aynı sonuç tamamen farklıdır.. bu kader,kısmetdir..ama py nın ruhunun yansıması olan sistemi hiç deneme sonrada kader ,kısmet olmaz..
aşağıda 15.1.2009 de yazdığım mesaj herşeyi anlatıyor. sistem doğru çıkmışmıdır göreceğiz?, ama ben ekran seğretmekten yanılırım yanılırsam, değişen bir şey yoktur. denilenler doğru çıkmış, trade imkanı yaratılmış, alabilene kar bile vardır. ha hiç al sat olmadı diyelim maliyet 820 dir. sevgiler.
15.1.2009 mesajı.
önceki durumlarda piyasa fed müdahalesiyle bir şekilde dönüşünü yaptı,
ancak müdahale şansı yok şu an
cevap basit bankaları devlet almak zorunda.
göreceğiz. falcılık...
ama ne zaman? sorun burada.
başa dönelim salıya dikkat, -1,+1.
yurtdışı içindir.
bugünkü duruş sadece yarınki opsyon günü içindir.
7865-811x no tradedir.
Konu jelibon tarafından (21.01.09 Saat 01:28 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Konu teo tarafından (21.01.09 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Korkarım kedı meselesınden sonra bır de kader kısmet sıstemı dadanacak bu foruma,
astatın da benı yonetıme jurnalleyecek![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri