Ben ayu Osmanla tvde çıktığında önceden izliyordum.Bunu her canlı yayında sürekli eleştiriyordum.Bir sürü şeyler saydırdım.Sonra bir gün aradı beni.Mafyavari konuştu.Buna İstanbul Kartaldan mı ne laf atmışlar tv ye göndermişler ileti.Ağzını burnunu kırdırmışmış adamların.Bana da aynısını söyledi adresini ver senle konuşalım dedi.Açıkça tehdit etti beni.Bu adama şimdi burada güzelce kaptırırdım da sabıkalıyım malum küfürden müebbet yemeyelım.Bu adam tamamen tırı vırı.Çok katı birisi.Çok terbiyesiz ve telefonu kapatırken bana şunu dedi si....ir lann dedi öyle kapattı.Onun ayuluğu shortlarından değil sadece gerçekte de ayu ve kıro.![]()
Çok Uzman
osmandan edindiğim intiba temelsiz,derinliksiz bir adam..adam tam sığır...insan kendi programına davet ettiği bayanla nasıl konuşulur bilmezmi...bir tane abla çıkmıştı..kadını rezil etti..
Konu abka tarafından (21.01.09 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.
Bak reco sana sistemin kralı;
Biliyosun, adet olarak türev piyasalarda yatırımcıların %90 u sermayeyi sıfırlıyormuş..Yani al karşına 3-4 dene taze yeni acemi vobcu...eğer 3 ü aynı poz. aldıysa sen onların tersi poz. al..%90 kazanırsın..acımasız bir sistemmi..evet öyle..sistemler acımasızdır...![]()
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri