İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
bi dakak bi dakka..hiç de öyle değil..yalnış hatırlamıyorsami forumda kavga bile çıktı, bizim için kalsınlar yada kalmasınlar diyenler arasında..ilk başta bize karşı olan recep gibiler bile zamanla asimile olup bize katıldılar..tam vob topiğini ele geçiriyordukki, nohamura darbe yaptı...
yani öyle kovuldu falan iddialarını kabul etmiyorum..vob topiği zarar görmesin diye darbeye boyun eğdik![]()
Konu Astatin tarafından (20.01.09 Saat 02:35 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
offff saat yarım olmuş... yine sürükleyerek kaldıracalar beni sabah yataktan.. hergün tatil olsa, hayat bayram olsa, çalışmak diye bişey olmasa, hep geyik hep ense olsaaa....
klübe davetiye gonderıyorum sayın traderx e![]()
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
mersiyk..baş başa kalmışızama benimde kaçmam lazım...iyi gecelerrrrrr
BANGA mühim
CIRCIR mı geldi ya noldu ?kactınız hepiniz hadi iyi geceler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri