Günaydın ımf beklentısı bıttıgınde olmamız gerken yer 30000 suan 3000 puan yukardan işlem görüyoruz akp davasında da aynısı olmustu
YÖNLENDİRMİŞDE OLMIYIM PY BİLİR
Günaydın ımf beklentısı bıttıgınde olmamız gerken yer 30000 suan 3000 puan yukardan işlem görüyoruz akp davasında da aynısı olmustu
YÖNLENDİRMİŞDE OLMIYIM PY BİLİR
Konu serkanyurttas tarafından (19.01.09 Saat 11:00 ) değiştirilmiştir.
Bir borsa bir yerden 4 kere dönerse orayı asla kıramaz.Az önce satış gelmese imkb kırabilirdik ama doldur boşalt oldu yine.Bu son hamlee.Kıramayacak artık 33650 yi.Üstüne çıkarsa da 1000 puan sert alacaklar.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
İsc 72 düşüp satışa geçti.Yani yine artıdan eksiye geçti.Demekki epey baskı var.Düşmemiz lazım.
Bu piyasada gidip de hala aracı kurumlara 0.8 ytl vermeyin.Vobta 55 kuruşun üstünde komisyon ödeyen adam nadirdir.Boşuna 65 70 kuruş vermeyin pahalı.Vobaş payı da düştü.Bir kere vob 70 000 ken sanko 1 ytl alıyor idi ise.Şimdi 33000 iken sankonun veya başka kurumların onbinde 1.5 ile ortalama 50 kuruş almaları lazım.Üstünde alan soyguncudur.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yigidi öldür hakkını yeme..adama helal olsun..gökhan şapkadan fil çıkarmış..muzip,adrenalin dolu gençde olsa adam yapmış 600 milyarı..yöntemini hiç begenmem,bana göre değil..ama sonuca bak..sonuç şahhane...dogru tek değildir...
Siteye giremiyordum sabahtan beri sanırım düzeldi. Toplam 11 kişi var sanırım çoğunluk giremiyor hala.
Konu sentinus tarafından (19.01.09 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
heyyy mersiyk!!! bu nasıl forumculuk kardeşim....site arızda sabahtan berihell e şikayet edeyim bari sistemcinizi
bu arada sabah vob30 da 250 puana stopumu yedim...ordan full USD longladım...toplamda kar zarar yok..ancak usd nin gözü göz değil..başbakanın ımf açıklamasını bile çok az salladı..bence yukarıdır...![]()
BANGA mühim
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri