Vaybe bi takas yollayan olmdı işte bu dur bu platformda bana yer yok artık yorum yazmayıda bırakıyorum![]()
Takas nedir bu aradaTüh Altını kaçırdık ons 813 oldu 800 den almalıydım, DJI hızlı yükseldi tabi Eur-Jpy yükselişe geçti inmek bilmiyor yahu
![]()
Konu hexa tarafından (15.01.09 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
yukarıdakiler 100
VOB verilerini de buldum
18.12.2008 de 34475 kapatmış ertesi gün açılış 33950 olmuş
ancak DJI 18.12.2008 de 8823.94 açılıp 8604.99 kapatmış
Yeni idim kardeşiniz oldum
Her sabah seans başlayınca takas penceresini de açık tutun. Burada işlem hacmi en yuksek olan kurumun hareketlerını takıp edın, hıc bır sey bılemıyenler ıcın , ıslem hacmı en yuksek olan kurumun yonunde poz alması onerılır.
BU genelde IS yatırım oluyor, Her gun Is yatırım temız 150 mılyar goturuyor.Bugun ne yaptı ne ettı bır turlu kara gecemedı hatta bır ara 300 mılyar zarardaydı.Tum gun longtu..Baktı kar edemıyor 32800 den bastı tum gucuyle asagı dogru..
para gucu ıle 16000 kontrat short yaptı gun sonunda yıne kara gecırttı kendını..
Muhtemelen bu zorakı 16000 kontratı caktırmadan yarın gerı alacak....
Para gucu ıle kara gecıyorlar....
Konu teo tarafından (15.01.09 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sistem 7 ocakdan beri sat da..ama saatliklerde poz. uyumsuzluk var..saatlik uyumsuzluklar genelde ayda bir kere oluşur..ama tutar..dow da %2 eksiden neredeyse artıya gececek..açıkcası yarın yukarı gap olmasını istiyorum..600 puanlık ilk saniyelerdeki gap sistemime al verdirir...çünkü şubat ortalarına kadar yükseliş bekliyorum..garantiyi en azından 3.20 den satmak lazım...
pasta,apsdeg. hepsi hikaye..pastanın alıcılar lehine ilk 5 in 10.000 fazla olduğu,ama o noktanın malesef tepe olduğu çok örnek var...
eger yurdışı olumluluk ile bizim düşük faizl birleşirse(bankaların karı oldukca iyi olacak) tepki okkalı olur..
dow artı oldu..ya dow %2 artı yaparsa ve fdow da %1 artı açarsa ne olur...tabiki 200 puan gibi okkalı faiz düşüşüde var...ben derim 900 puan artı açarız...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri