Oppsss en son 97. sayfada kalmışım siz 235i bulmuşsunuz allah bana sabır versin. Geriden bri toparlama yapmam lazım. Herkese iyi geceler bu arada.
Oppsss en son 97. sayfada kalmışım siz 235i bulmuşsunuz allah bana sabır versin. Geriden bri toparlama yapmam lazım. Herkese iyi geceler bu arada.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu catedral tarafından (15.01.09 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir.
Bank of America...yarin endeks uzerinde epey etkili olacak.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Motorola 4000 kisiyi isten cikartiyormus-yahoo
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
ve elbette J.P Morgan'i da izleyecegiz yarinki bilancosu nedeniyle.
Nunu gece iyi çalışmışsın..ve hatta şu saatte bile on-line'sın..yat uyu kestir biraz..buraları yıkılıyo nasılsa..değişmez
BANGA mühim
Top Stories
Apple CEO Jobs backtracks on health, takes leave- AP Even as Apple Inc. acknowledges that all is not well, the extent of Steve Jobs' health problems remains a closely guarded secret.
BANGA mühim
gnd
facia
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri