Dolar kontratı son günlerde daha küçük tepki veriyordu.
Bugün dolarda da acayip marj varmış.. 1.6455- 1.6030 ..Yüzde 2,7 . 10000 ytl bir günde +12600 veya 7400 lira olabilirmiş.
..............................
Konu mersiyk tarafından (14.01.09 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: kumarmı dedi biri
Ardasu Nickli Üyeden Alıntı
bugün en iyi satıcı olmasından kaynaklımıdır nedir,Sanko alım satım ekranı çok zor açılıyor.O açılana kadar 200 puan oynuyor.Sizde de aynısı var mı?Sorum beli aracı kurumda işlem yapan arkadaşlara.
bizim sanko terminal de bugün hiçbir sorun yoktu... hergünkü gibi çalıştı yani.
Senin pc de bir sorun olabilir. Netten baglantısı sorunluysa veri gelmezse donuyor kitleniyor arıza yaratıyor program.
s&p future'da 839.75'den kisayim, stop-loss'um 846.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
serbest düşüş moduna geçti dow 8100 son duragı
Ekim- Kasım- Aralık -Ocak tam 4 aylık bant Dow 8150 -9000 yatay bant desteği.
Bunu da kırarsa artık 7820 bir alt çizgiye kadar deprem var.
Ama kırmazsa obamayla birlikte 8600 yukarı.. Sonra tekrar aşağı..
Konu BORSACIOZGUR tarafından (14.01.09 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
DOW şöyle -500/600 yapsa be
yarın şöyle -1500 açılsak -3000 kapasak be
biraz rüya görelim hayal kuralım avunalım
gerçeklere dönersek dow dönüp + kapatabilir.ya da az bir eksi.o zaman yarın 300/400 puan yukarı GAP kesindir hatta 500 puan.
bu hiç hoş bir senaryo değil bunu beğenmedim![]()
Ingiltere'ye bakip nyse endekslerinin kapanisi hakkinda bir fikir yurutebiliriz![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
düşmüyoruz, değil mi![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Bu arada günlük Stokastik 10
günlük RSI 42
GÜNLÜK CCI -150 seviyelerinde.
Rsı Hariç diğer ikisi aşırı satım oluyor..
Endeks ne zaman buralara gelse yukarı tepki vermiş..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri