aynı yerden yine %25e düşürdüm ya karar veremedi piyasada bende
Yahu bu Eur-Jpy iyi yerlere geldi burdan alım denenebilir sanki, bu seviyelerde japon merkez bankası heran müdahele edebilir demişlerdi. Az önce 40 pip kazandım fakat bu forexte hayır yok sürekli kayıp, sadece boş zamanım olunca heyecan arıyorum o kadar120 leri tekrar görebilir sanki
Konu hexa tarafından (14.01.09 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
UFFFFFFF Çok sıkıcı...Memleket ve forum kötüye gidio.. Son zamanlarda, şöyle şuh ve hoş bir avatar yetişmedi ki kardeşim..-ki bu bence en az enflasyon kadar tehlikeli bir şey- sarkalım vuralım geyiğin gözüne...böyle giderse moderatörlerden " en cillop avatar" yarışması düzenlemelerini rica edeceğim...
BANGA mühim
ABD de başlayan krizi önceden gören ve adı ''kriz kahini'' denilen adam dow ve sp nin yıl ortasınba kadar enaz %20 düşeceğini söylemiş.bana uyar..zaten en geç şubatdan sonra çöküş bekliyorum..yani hedef dow da 6.500 demek istemiş..temmuzda dip beklediğimi daha önce ifade etmişdim..imkb-100 de herhalde 18.000 olur...
Konu abka tarafından (14.01.09 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.
ooohhoooo.. siz beni hep yanlış anlamışsınız
1) Ben avatardan değil, yazdığınız mesajlardan yola çıkarak kişilik analizi yapıyorum.. Ama yaratıclığımın zirve yapması ve beynimin tetiklenmesi için iki koşul var...
a) Avatar tetikleyici derece şuh olmalı
b) İlgili kişi yeterli sayıda ve nitelikde mesaj yazmış olmalı..
yani sadece avatarla veya mesajla olmuyo bu iş..
2) Şuh avatara bakmadığım zamanlarda oluyor.. Ama bunun için Bay SAZAN gibi şahsına münhasır ve güzide bir kişilik olmanız lazım...
evvettt görelim avatarları bakiimmm![]()
Konu Astatin tarafından (14.01.09 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri