dikat olun
systems
5 dakk snır signal 15 dakk long signal gun short
sindi -
eyer 33600 asayası olmasa terkar yukarya deneme potans devam eder amma 33600 asayasında longs dikat olma gerek
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
taste bears' flesshhhhhhhhhhh
BANGA mühim
33625 girdim bekliyorum
tamam tamam pes ettım flatım![]()
Konu Astatin tarafından (14.01.09 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
sindi noluyo ?
sindi dikat olma zamandayız cunki gun system short sinyal olması beli kitlece yukarya harket short fırsat oldu...
sindi bu beli kitle short edyor amma korkak edyor hemen karar deyistirme yapar onlar..
onlar nerde short vazgecer ?
33600 yeresi asaya gelmez eyer onlar bi kısmı short vazgecer bu sebep terkar yavas yukarya atak sebep olur
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
5 dak sistem dün 33.000 den al verdi..hala al /tut da... ama 15 dak sistem 7 ocakdan beri hiç sat vermedi...şimdi seyyah diyecek; sistemin bozuk...bu sistemi sanayiye götürüp rot-balans yapmak lazım..
cidden ne oluyor diye baktım ama birşey çıkmadı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri