Konu jelibon tarafından (14.01.09 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
astatinn benim bilgisayarıma da mı bişiler yaptın.. yazarken yazıların bi kısmı yazılmıyo.. Ben tuşlara basıyorum halbuki. Sonra bi bakıyorum kelimelerde bazıları yok. Dön tekrar düzelt..
YARIN JP Morgan Chase EPS $0,11
Wells Fargo EPS $0,37
15 Ocak Perşembe
Merrill Lynch EPS $-0,16
Intel EPS $0,22
Altın ralli sürecinde düzeltmesini 800 civarında tamamlayacaktır, sonrasında ralli yönüne devam edecektir. 2009 un en sağlam yatırım aracı olacaktır.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
euro dolar parite son derece sahte yönde hareket etmektedir. Ancak hareketin gücü 1=1 e gelmesi gerekirken (madem güç deniyorlar) yine de bunu yapamakatadır. sebebi sahte olmasıdır.
unutmayalım petroldede sahte sahte 140 ı aşmıştı ama AŞMIŞTI. demekki sahte hareketler olabiliyor.
peki neden sahtedir? eksi faize paranın geri dönmesi saçmadır ama piyasa ısrarı şu an bu yönde.
10 trilyon $lık erime bunu yaratıyor.
Ancak çok uzun vadede dolar şu anki halinin yarısına düşecektir.
peki bu bize neyi ispatlıyor?
piyasada UZUN VADE YATIRIMCI YOKTUR şu an. kısa vade girişler ve çıkışlar olmaktadır.
uzun vadelicilerde mağdur olmaktadır.
o yüzden maksimum dikkat.
Konu jelibon tarafından (14.01.09 Saat 01:03 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
iyi geceler bir arkadaş bu günkü ve vade başından beri takası takas sayfasına yapıştırabilirmi ben gün i.çi bazen olamıyoum eksik kalıyor
http://www.voborsa.com/forum/gunluk-...s-t5183p4.html
birde EFG dikkatimi çekiyor epey long vardı bu gün ne yaptı merak ettim EFG pek terse kalmaz
satlıklerde 33700 den al vermıs bılgısayar basında olmadığımdan shorta geçiş seviyem oldu 33900 geçildi 23,6 seviyesi 38,2 seviyesi 35000 aynı zamanda 22 günlük ortalmamız adamlar ayarlı mı gidiyor yoksa denk mi geliyor bilmiyorum 5500 puanın geri düzeltme seviyeleri dir
Çok Uzman
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri