kısa vade yön açısından akbnk ya dikkat ;
60 dk , yükselen trendi aşagı geçildi ,
günlükte 4.34 aşagı kalıcı kırılırsa , satışlar yogunlaşır.
kısa vade yön açısından akbnk ya dikkat ;
60 dk , yükselen trendi aşagı geçildi ,
günlükte 4.34 aşagı kalıcı kırılırsa , satışlar yogunlaşır.
Spottan hiç tepki yok, ilginçtir...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
teknik graf halen 34200.250 yeresi onemde
5 dakk system long siynalde 15 dakk system halne short signalde gun system short sinyalde
dikat olun disiplin olun
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu emir iptal etme olayı kaldırılsın bence...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
tabi ki kisalarla devam![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
sindi eyer 33800 asayasına gitmez bu harket terkar yukarya olur dikat olun devam icun 33800 asayası gerek
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Tüm sistemler 33950 civarı ala geçti..kimler short cover ve kimler long yptı bakkiimmm![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri