bo ve dd bitti dedik ama seans sonu show must go on olmuş tamiyiki şartlı emirler var. yalnız anlamadığım dowdaki sert düşüşün sebebi ne extrem bi habermi var??
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
sankoda kesilen stopajları nereden takip edebiliriz..günlük ve toplam olarak..epey araştırdım,ama göremedim...
Sen usta hep iyileri yazmışsın 34500 iken vob hem dolar hem shortlanır yazıyordun.Her ikisinde de shortum yazıyordun.Birinden tuttu isen 3700 puan kazıklanacaktın.Dolardan da 50 puan kazık yemiş olacaktın.Geçmiş iletileri şimdi bana açtırma.Bu reklamları geçelim.İşimize bakalım.
Bugün vobta 35 trilyon hacim yapmışım 9900 kontrat oha falan oldum.Elimi bir süreyim dedim vobun yüzde 5 hacmini sadece 50 000 ytl ile yapmışım bende demekki 1 milyon ytl falan olsa yüzde 15 hacmi bulur bu.Bu vob emme de zevkli oynaması.Vob zor zanaat.
Abka sürekli vergileri teknik konuları falan soruyorsun uğraşıyorsun.Demek ki sistemler iyi kar bırakıyor.Bak şimdi kardeş.Benim bir gün hesabıma takasbanktan nema yatmamıştı 3 4 ytl gibi bir rakam.Ben bunu bile anladım hesabımda.Ki 120 000 ytl de anladım 4 ytlyi.Sen 2 yıldır vob oynuyorsun hala cari bakiyeni takibini doğru dürüst takip etmiyorsun.Sen abi vob hesabındaki paranı bilirsin illaki.Boşta teminatı da bilirsin.Günde 100 işlem yapsan diyelim sanko 105 ytl carine çekecek bu parayı.Yani komisyon bsmv ile 1.05 farzedersek.İşte sen hesabından 105 yerine 106 ytl alındığını anlayamıyormusun.Yada 5000 ytl kar ettin 500 lira vergiyi nasıl anlamaz bir insan ya.Senden 605 ytl çekmeleri gerekir ve sen 105 ytl yerine 605 ytl alındığında o parayı hissetmedi isen diyecek birşey bulamıyorum daha.
Konu Cornetto tarafından (09.01.09 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir.
Çok Uzman
Çok Uzman
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri