Sayfa 3200/13018 İlkİlk ... 220027003100315031903198319932003201320232103250330037004200 ... SonSon
156216 sonuçtan 38.389 ile 38.400 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi sırada iki ay kadar düşüş var diyebilirmiyiz, uyuz ederler adamı ama düşürürler işte bööle.. saygılar.
    e peki, endeksin düşeceğine inanıyorsun da doların çıkacağına neden inanmıyorsun diye bir soru sorsam sana

2. The Following 2 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    394
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    654
    Toplam Teşekkür
    218 Yazısı Teşekkür aldı

Çoğu sistem gibi benimki de dün sabah 37800 lerde sat vermişti. Bugün seans kapanışında al sinyali gelmemesine rağmen flat oldum. İki tam gün kıpırdamadan sisteme uyabilmek bile şu an için gelişmedir benim için.

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

Herkese merhabalar 1 hafta önce üye olmuştum harika bir site olmuş
    tüm dostlara şimdiden selamlar diyorum
    çoğu kişi pek yabancı gelmiyor zaten

Teşekkür Teşekkür 
    5
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24
    Toplam Teşekkür
    12 Yazısı Teşekkür aldı

daha günlükler yeni sata geçti . seans içinde herhangi bir tepki gelmeyince , kapanış saatlerinde yurt dışı kötü oldugu için shortlara devam dedim.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2gundur internet bile bulamadım saglık problemlerinden dolayı bir operasyon gecirdim bu surede ne sisteme ne ekrana bakabildim şimdi kendime geliyorum ve anca 35000den kısalabildik 600puan zararla kapattık 2500puan kardayken hayırlısı..butun sistemler kısaya geçti orta vade sistem dahil
    Geçmiş olsun önce sağlık mutluluk sonra para
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    35
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    34
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı hexa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Catedral: Bu gece dow dan da show bekliyorum.. Yüzde kaçlık bir düşüş bekliyorsunuz nasıl bir show? Bu arada dolar öngörüsü olan yok mu ayrıntılı analiz istemiyorum düşer veya yükselir kelimesine razıyım artık

EDIT: yahu altını da satamadık bak 864 ten 853 e düştü kaçtı fırsat
    Ben söyliyim kardeş sana dolar ne olur.Dolar longlarsan artmazsa her iki ayda sermayenden vob 30 puan üstte olduğu için yaklaşık yüzde 15 yersin.Vade sonu kazıklanırsın.Yok shortlarsan her vadede short açacaksın diyelim 10 yıl boyunca her vadede short açsan ve dolar hiç artmasa sen sürekli paranı her iki ayda bir kere yüzde 15 arttırırsın.Eğer katlamalı oynarsan 10 yıl boyunca kazandığını 3 günde verirsin.Vadeliye tövbe eder hayatına bakarsın.Giden 10 yıl gençliğin olur.Ha dolar ne olacak dersen bu ülkede dolar yerli halk satmadan artmaz.Hadi kolay gele.

Teşekkür Teşekkür 
    133
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    341
    Toplam Teşekkür
    141 Yazısı Teşekkür aldı

Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle: Genelkurmay Başkanı bugün öğleden sonra yapmış olduğu görüşmelerde; özellikle dün yaşanan gelişmelerle ilgili görüş ve değerlendirmelerini, sırasıyla Sayın Başbakan ve Sayın Cumhurbaşkanı'na sunmuşlardır

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vobda flat oldum..dow ve bizde günlükler al iken bu kadar yeter.dow a yukarı yakışır..
    .hadi görelim..
    ama dün siz 37.050/100 LONG girmiştiniz.ne ara KISA yaptınız? açılışta stop loss sonrası mı oldu?

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    37050-100 den long oldum..sistem hala sat vermeyince ve saatlik desteğe gelince sansımı denedim...ama sistem sat derse kaparım..
    Konu TÜRKOĞLU tarafından (08.01.09 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Aha bakın Arlık aynın 3 ünde yazmışım 8558 numaralı gönderiyi copy paste ediyorum

Benim senaryoda Aralık sonuna kadar yukarı, sert düşüş ve yeni dip yok yani, Ocak ayı ve Şubat sonuna kadar yeni dip için düşüş, Mart başından itibaren ise tekrar yukarı, fakat yeni tepe yapamadan tekrar aşağıya ve Haziran sonuna kadar nihai dip, burası çok önemli, çünkü bu dip sonrası çok uzun vadeli çıkışın başlangıcı ağır da olsa başlamış olacak, o çıkışki en az 3-4 yıl sürmesini bekliyorum, saygılar.
    Biraz hokus pokus yapınca alıntı oluyor!
    Benim senaryoda Aralık sonuna kadar yukarı, sert düşüş ve yeni dip yok yani, Ocak ayı ve Şubat sonuna kadar yeni dip için düşüş, Mart başından itibaren ise tekrar yukarı, fakat yeni tepe yapamadan tekrar aşağıya ve Haziran sonuna kadar nihai dip, burası çok önemli, çünkü bu dip sonrası çok uzun vadeli çıkışın başlangıcı ağır da olsa başlamış olacak, o çıkışki en az 3-4 yıl sürmesini bekliyorum, saygılar.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    2.246
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.878
    Toplam Teşekkür
    1.116 Yazısı Teşekkür aldı

Merhaba arkadaşlar aslında bu çıkışı ve düşüşü aynen öngörmüştük lakin aralık uzlaşmasından sonra long için çok geç short içinse erken demiştik.Bu nedenle hiç işlem yapmadım Ancak gözden kaçırılmayacak kadar önemli bir nokta varki günlükler sata geçmesine rağmen iki gündür öyle satışlar olduki hata bandını altına indik! Yani bandın altından short gidilmez diyorum ya tepki verecek yada fiyatlar yataya girecek bu arada band aşağı gidecek! Bana göre şu saatten itibaren shortlar longlardan tehlikeli!
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    • Dosya tipi: jpg 3333.JPG (68.8 KB (Kilobyte), 203 views)
    Konu AMON RA tarafından (08.01.09 Saat 21:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla düzeltmesi

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Standart vobbbb

sistemsensin
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    Konu Astatin tarafından (08.01.09 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.
    BANGA mühim

Teşekkür Teşekkür 
    530
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    463
    Toplam Teşekkür
    207 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı AMON RA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar aslında bu çıkışı ve düşüşü aynen öngörmüştük lakin aralık uzlaşmasından sonra long için çok geç short içinse erken demiştik.Bu nedenle hiç işlem yapmadım Ancak gözden kaçırılmayacak kadar önemli bir nokta varki günlükler sata geçmesine rağmen iki gündür öyle satışlar olduki hata bandını altına indik! Yani bandın altından short gidilmez diyorum ya tepki verecek yada fiyatlar yataya girecek bu arada band aşağı gidecek! Bana göre şu saatten itibaren shortlar longlardan tehlikeli!
    dususu ongordugunuzu hangi mesajinizda belirtmistiniz acaba acaba? son mesajlariniza baktim da (ongormustuk ddiginiz icin) ben oyle birsey goremedim.

14. The Following User Says Thank You to caretta For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)