systems
5 dakk short siynalde 15 dakk short sinyalde gun long siynalde
systems
5 dakk short siynalde 15 dakk short sinyalde gun long siynalde
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sistem hala longcover de..flatim...
hexen babacım plans varmı ?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sindi bu düsme dun dediyim negative uyumsuz duzeltmesimi ?
sindi halen negative uyumsuz dusmesi kabul edyorum...
gun system long signalde olma beli kitlece dusme derin etmez dusme sınırda olur diyor graf..
ondan 5 dakk 15 dakk systems ikide long yone dondumu shorts dikat olsun cunki yukarya hızla gitme olur..
artık system uyyorum onceden plans daha onemdedi plan donemdedik hep planda para kazandık
sindi systems daha onemde system donemde ondan systems para kazandırma olur dikat olma doru olur
Konu hexen tarafından (07.01.09 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.
37050-100 den long oldum..sistem hala sat vermeyince ve saatlik desteğe gelince sansımı denedim...ama sistem sat derse kaparım..
Yahu astatin nerelerdesin senin şu düşüş senaryosu bugün gerçekleşmesin sakın, huylandım bak şimdiXau-Usd için yorumu olan bir hayırsever yok mu satmayı düşünüyorum da şimdi
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Sn hexen dünde sormuştum ama bütün gün burda olamadığım için yazılanları kaçırabiliyorum bilgisayara daha yeni oturabildim. yukarıdaki ve bu günkü mesajlarınızda verdiğiniz hedef yerlerini gırafiklere göremi yokda göstergelere göremi belirliyorsunuz yada başka sisteminizmi var. Eğer daha önce mesajlarınızda gönderdiğiniz grafa göre ise gırafta tekrar güncel bir örnekle gösterebilirmisiniz.
Sadece mesajlarınızın tutarlılığından dolayı bilgimi artırmaya yönelik soruyorum yanlış anlaşılmasın
Kolay gelsin
Catedral: Bu gece dow dan da show bekliyorum.. Yüzde kaçlık bir düşüş bekliyorsunuz nasıl bir show?Bu arada dolar öngörüsü olan yok mu ayrıntılı analiz istemiyorum düşer veya yükselir kelimesine razıyım artık
EDIT: yahu altını da satamadık bak 864 ten 853 e düştü kaçtı fırsat
Konu hexa tarafından (07.01.09 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri