Çoğu sistem gibi benimki de dün sabah 37800 lerde sat vermişti. Bugün seans kapanışında al sinyali gelmemesine rağmen flat oldum. İki tam gün kıpırdamadan sisteme uyabilmek bile şu an için gelişmedir benim için.
Herkese merhabalar 1 hafta önce üye olmuştum harika bir site olmuş
tüm dostlara şimdiden selamlar diyorum
çoğu kişi pek yabancı gelmiyor zaten![]()
daha günlükler yeni sata geçti . seans içinde herhangi bir tepki gelmeyince , kapanış saatlerinde yurt dışı kötü oldugu için shortlara devam dedim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben söyliyim kardeş sana dolar ne olur.Dolar longlarsan artmazsa her iki ayda sermayenden vob 30 puan üstte olduğu için yaklaşık yüzde 15 yersin.Vade sonu kazıklanırsın.Yok shortlarsan her vadede short açacaksın diyelim 10 yıl boyunca her vadede short açsan ve dolar hiç artmasa sen sürekli paranı her iki ayda bir kere yüzde 15 arttırırsın.Eğer katlamalı oynarsan 10 yıl boyunca kazandığını 3 günde verirsin.Vadeliye tövbe eder hayatına bakarsın.Giden 10 yıl gençliğin olur.Ha dolar ne olacak dersen bu ülkede dolar yerli halk satmadan artmaz.Hadi kolay gele.
Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle: Genelkurmay Başkanı bugün öğleden sonra yapmış olduğu görüşmelerde; özellikle dün yaşanan gelişmelerle ilgili görüş ve değerlendirmelerini, sırasıyla Sayın Başbakan ve Sayın Cumhurbaşkanı'na sunmuşlardır
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Merhaba arkadaşlar aslında bu çıkışı ve düşüşü aynen öngörmüştük lakin aralık uzlaşmasından sonra long için çok geç short içinse erken demiştik.Bu nedenle hiç işlem yapmadımAncak gözden kaçırılmayacak kadar önemli bir nokta varki günlükler sata geçmesine rağmen iki gündür öyle satışlar olduki hata bandını altına indik! Yani bandın altından short gidilmez diyorum ya tepki verecek yada fiyatlar yataya girecek bu arada band aşağı gidecek! Bana göre şu saatten itibaren shortlar longlardan tehlikeli!
Konu AMON RA tarafından (08.01.09 Saat 21:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla düzeltmesi
sistemsensin![]()
Konu Astatin tarafından (08.01.09 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri