Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yurtiçi döviz piyasasında, kar realizasyonlarının ardından ABD'de açıklanacak ve Cuma günkü istihdam verisi açısından gösterge niteliği taşıyan ekonomik data bekleniyor.
Piyasanın ABD'de Cuma günü açıklanacak istihdam verileri öncesinde yatay seyir izleyebileceği, bu rakamların ardından gözlerin ABD'de yeni Başkan Barack Obama tarafından açıklanması bekleyen ekonomik teşvik paketine çevrileceği tahmin ediliyor.
Bana göre artık dolar/ytl nin 1,5000 altına inme vakti gelmiştir, hertarafta kısa olma zamanı, endekslerde bir evvelki tepeyi aşamadığına göre, uyuz seanslara devam diyorum, saygılar.
seans bitti nihayet yazabiliyorum yaw, ne cpu muş arkadaş, garezi banamı, millet çatır çutur yazdı çizdi, benim tüm yazacaklarım içimde kaldı patlıyacaktım, sanırım astatinde ortada yok cpu onunda başını yedi, ben kurtuldum
darısı diğer forum müdavimlerinin başına
, saygılar.
3 saat ne iznidir bu play station oyunu oynanıyor dünyanın gözü önünde tepki vermeyen araplarda bu işin parçasıdır yazıklar olsun bu düzene.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ahmedinejad atıp tutuyodu onun bile sesi soluğu kesildi, yazıklar olsun gerçektende, ulen iran daki füzeler benim elimde olacaktı israile çevirip harkatı durduruyonuzmuu durdunmuyonuzmu uyuz şeyler derdim, durdurmasalar basar geçersin o kadar basit, en azından esmesekde gürleyelim diyen bizimkilere ne demeli, yokmu fazla füzesi olan arkadaşlar?
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri