ozel sektor istihdam verisi cok kotu gelmis.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu nunu tarafından (07.01.09 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
FRANSA CUMHURBASKANI NICHOLAS SARKOZY, ISRAIL
ILE FILISTIN OZERK YONETIMININ, GAZZE ICIN FRANSIZ-MISIR ATESKES PLANINI KABUL
ETTIGINI ACIKLADI.
SARKOZY'NIN MAKAMINDAN YAPILAN ACIKLAMADA, SARKOZY'NIN, ISRAIL ILE
FILISTIN OZERK YONETIMININ MISIR CUMHURBASKANI HUSNU MUBAREK TARAFINDAN DUN GECE
SARM EL SEYH'TE SUNULAN FRANSIZ-MISIR PLANINI KABUL ETMESINDEN MEMNUNIYET DUYDUGU
IFADE EDILDI.
ISRAIL, HAMAS'IN ROKET SALDIRLARINI GEREKCE GOSTEREREK 27 ARALIKTA GAZZE
SERIDI'NE HAVA SALDIRISI BASLATMIS, DAHA SONRA KARA HAREKATINA GECMISTI. BU
SALDIRILAR SIRASINDA YAKLASIK 680 KISI HAYATINI KAYBETMISTI.
-AA-
inşallah doğrudurda kan durur ama ölen insanların diyetini kim ödeyecek, noldu filistin bittimi şimdi.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Konu hexen tarafından (07.01.09 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri