1o dk mola
1o dk mola
BANGA mühim
Nereye mi gitsin? Nereye gideceği konusunda nacizane tavsiyelerim olabilir (gerçi biliyordur az değil o)Astatine ne çarptı bilmiyorum fakat haftasonu böylesine azim ve şevkle yazıyorsa ağır bir şeylerin çarptığı aşikardır
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Çok Uzman
Ahaaaa rcp de geldi![]()
Astatin kurban aday adayı bile olamamFakat pazartesi sabahı için söz verebilirim forumda olacağım. Bu arada wireless felan demişsin alırlar şifreni üzülürüm sonra bambaşka bir Astatinle (kibar, entellektüel...e.t.c) muhattap oluruz yazık
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Hazır kimse yokken ben de kaçayım, bu arada Astatin şaka yapıyorum tabi ki bahsettiğim meziyetleri kendinde toplamış bir kardeşimizsinHerkese iyi geceler
![]()
Cırcır?
BANGA mühim
herkes bi kenara çekildi.. hadi şu anda herkes ne yaptığını, neyle meşgul olduğunu yazsın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri