DOW 8200 leri görmedi bu beni LONG konusunda tereddüte düşürüyor.orayı görmeden rahat edemez bence.
sorun şu DOW oralarda iken bize nerelerde olucaz?
DAX yarın yok mıy mıy mıy bir piyasada görebiliriz.ne iğrenç bir ay oldu be bu ARALIK.tövbe tövbe.
DOW 8200 leri görmedi bu beni LONG konusunda tereddüte düşürüyor.orayı görmeden rahat edemez bence.
sorun şu DOW oralarda iken bize nerelerde olucaz?
DAX yarın yok mıy mıy mıy bir piyasada görebiliriz.ne iğrenç bir ay oldu be bu ARALIK.tövbe tövbe.
dolar ralli endeks şelale
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
seans az bakyorum halen shorts tutyorum..
35400 üstesinde shorts tehlike olr
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu sazan tarafından (30.12.08 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
systems subat
5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gun long signalde
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
arkadaşlar DAX kapandı mı? bende mi sorun var?
4.810 da kaldı veri gelmiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri