cnbce finans sms paketi aldım
ama pek hoş bişiy degil
açılış kapanış bide abd 15:30 verilerini mesajlıyolar
alakası yok ama bilginiz olsun die
cnbce finans sms paketi aldım
ama pek hoş bişiy degil
açılış kapanış bide abd 15:30 verilerini mesajlıyolar
alakası yok ama bilginiz olsun die
bugün yurtdışı olarak rusyayı izliyoruz anlaşılan,dax çıkıyor rusya düşüyor arada sıkıştık galiba![]()
35400 asayasında subat vade short tutyorum
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
aralıkta 34400 altı 34000 gundeme getirir
Herkese merhaba,
Bir haftadır elektrikler ve internet gidip duruyor, kafayı yiyeceğim artık. Telefon açıp şikayet etmekten bıktım. Cepteli laptopa bağlayıp graiklere bakıyorum ama o da çok yavaş ve maliyetli...
Bu arada Nihat Genç in son yazısı mutlaka okuyun derim, ellerinden öperim Nihat abi...
http://www.odatv.com/index.php?id=14372
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
1 -30 aralık sistem kazançları ne durumda..bu ay kötü geçti..sisteme göre 200 puan zarar var..ama koca aralık ayı ekran basında geçti..
Konu abka tarafından (30.12.08 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ralli yok, şelale yok, astatın yok, pelın hıc yok...
Günün tadı tuzu kalmadı![]()
cep telefonundan vadeli takip eden varmı
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri