Pellinn pabucu yarım gel foruma da oynayalım....
Pellinn pabucu yarım gel foruma da oynayalım....
BANGA mühim
FOrumda da VOB pozisyonları ilginç ha... Kısa diyen kimse yok...%50 si ralli,%49 u yükseliş diyor..Kalan %1 de kısa falan demiyor, benim gibi aşkla meşkle meşpkeden de var, eskileri yad eden de... yani kısacı yok... eeee..çanlar kimin için çalıyor
BANGA mühim
diger forum da short short diyen zuzu sabah endeks yukselince yine ortalarda gorunmuyor......
ama dusmeye baslayinca gelir hemen......
sn.belhal,
yüklüyorum rapidshare sitesine biraz zaman alacak sanırım.bitince linki göndereririm verdiğiniz e-maillerden birisine![]()
ben flatım cok zorlama bır yukselıs oldugunu dusunuyorum duzeltme yapmadan yukselısın cok saglıklı olmayacagını dusunuyorum
Astatin senin için endişeleniyorum ya karşı taraf boğa çıkarsaKamçatka ayısının hazin öyküsü
Altın için eur-usd den çekiniyorum sanki yukarı yapacakmış gibi duruyor var mı tahmin?
Forumda öğrendiğimiz sürece gerçeği sorun değil
Hem benim erkek olduğumu ne biliyorsun şaşkaloz
Misal, Catedral in bağğyann olduğunu öğrendiğimde şaşırmıştım..Sonra baktım Jerfin de öyle... kim bilir niceleri....
bir seans ansızın bayabilirim
Altın için tahminim VAR? neden VAR dersen, çünkü WARAltında kısa vadeli oynamak sakat...az kaldıraçlı tutumalık ama burlardan deel..gevşemesini beklemke lazım....
Konu Astatin tarafından (29.12.08 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
cakartalı kardesim özel mesaj shorts halen tutyosun mu demis ben cumadan realiz ettidim cakartalı
sindi yukarda 34950 asayası yeni short icun talep yeresi deyil dedidim
cunki systems long signaldedi teknik graf direnc üstesindedik
halen 36400 yeresine potans bolgedeyiz.
systems 5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şirin babayı bu yaştan sonra teneşir paklarBir de şu dolar sabah 1.500 dü şimdi 1.516 ne olur sence?
![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri