su saat itibariyle dusmeye baslayacak hepsi...izleyin...
su saat itibariyle dusmeye baslayacak hepsi...izleyin...
ALtını açığa satmak tehlikeli..Patlarr..Haftalık tekniği Dehşet _ Ül Arz......Orta vadede En kötü ihtimali diyeyim sana 930 yapar 840 a gelir, manyak bir tobo tamamlar ve eski zirveyi kırar..Bu en kötü ihtimal...Ama bugünkü çıkışın nedeni İsrail saldırısı sanıyorum.. O yüzden kısa vadede az geri gelebilir..Sen bilirsin...Bir arkadaiımız vardı Altın analizi yapan, tutturuyo du da, hatırlayamadım şimdi..Nadir gelenlreden biri ????
BANGA mühim
samico nerelerde astatin.. eski siteye de yazmıyor artık..
bak şimdi komik oldu..ben gerçek red kit çizgi romanından bahsediyordum.. sen hisse.net den
ama cuk oturmuş valla oraylada
seninki de cezamı beaa...benim ceza 2023 yılına kadar hisse.net de... münferit tokatlayınca 2-3 gün ceza veriyolarda..ben alayına cepheden girdim..bobineri ye, ipe un serenler e felan felan
![]()
Konu Astatin tarafından (29.12.08 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Ya sorma..Ben de özledim dombili dedeyi...Hiss.netdeki accountumda e-posta adresi vardı ama, 2023 e kadar cezalı olduğum için göremeyeceğim mailleri de
SAMICO Voborsa ya gelsin kampanyası da başlattım ama gelmedi..bi ara kayıtlı son üye samico diye bişi görüp özel mesaj da attım ama yanıt vermedi... Acaba DİSKİNDİ Mİ bizden ve dünyadan, biz büyüdük ve kirlendi dünyadan felan felan feşmekean
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
peki ya mbm ve teo abi nerelerdeler?......
ben teo, mbm ve abka'nin sistem alda, satta demesini ozledim......
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri