boğalar çıkmış meydana hepsı bırbıırınden fena
o zaman yarın düşüş günüdür)))))
pozısyonlarını şubat vadeye taşıyorlar
o yuzden yatay devam edeceğız gıbı duruyor
ılk 20 gun bızde ımf ve obamanın başkanlığa geçısı
suprız gunlar gelıyor
boğalar çıkmış meydana hepsı bırbıırınden fena
o zaman yarın düşüş günüdür)))))
pozısyonlarını şubat vadeye taşıyorlar
o yuzden yatay devam edeceğız gıbı duruyor
ılk 20 gun bızde ımf ve obamanın başkanlığa geçısı
suprız gunlar gelıyor
VOB seansları bile teşekkür seansları kadar heyecanlı olmuyor gördüğüm kadarıyla..
Üyelerimiz
Teşekkür
catedral
431
Vob Trader
415
Fatasonu olmasına rağmen 150 civarı teşekkür eklenmiş sadece bugün, başa güreşen iki arkadaşımıza. Küçük bir TA (Teşekkür analizi) yapılınca görünüyor ki bu bir Vob Trader, Catedral yarışından ziyade, speedytrader ile CIRCIR ın yarışı
yada her ikiside aynı şey
...iyi pazarlar
Konu ESAY.RUL tarafından (28.12.08 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.
Yorum YOK ..Çünkü...
BENİM HANIM DA ARABA KULLANIYOR...
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar. Bizler sıcacık evlerimizde oturup piyasa düşecek mi çıkacak mı, nasıl daha çok para kazanırız hesapları yaparken Gazze ye bombalar yağıyor. Batı dünyası şömine başında noel tatili yaparken Filistinde çocuklar ölüyor. Müslüman din kardeşlerimizin üstlerine bombalar yağıyor ve biz birşey yapamıyoruz. Başbakan saygısızlık olarak niteledi. Birleşmiş milletler kınamadı bile...
Elimden bişey gelmiyor, sinirden midem yanıyor, televizyonu kapadım. Kafayı yiyecem, nedir bu dünyanın derdi? Kan akmadan bir gün bile geçemez mi?![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
sanıyorum yanlış ifade ettim..bağlantınız var anlamında söylememiştim.. iki türlü de, yani Vob Trader Catedral de yarışı da olsa, SpeedyTrader Cırcır yarışı da olsa sonuçta ikisi de heyecanlı yarış anlamında söyledim.. Dİğer kısmı yani çift nick kullanma konusu beni ilgilendirmiyor.. Onu bilme olanağım da yok zaten
BENİM FORUMDAKİ EN İYİ 5 imi söyleyeyim ;(Değerlendirme kriterleri sadece VOB la sınırlı değildir!)
1. Sazan
2. Hexen
3. Catedral
4. Astatin
5. Teo
Konu ESAY.RUL tarafından (28.12.08 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.
Elbet bu durumdan hepimiz üzülüyoruz. Fakat kendi içinde birlik olamayan Filistin ve genelde Müslüman aleminde yetkililer üzülsün.
Siz neden aşırı sıkıntı ediyorsunuz bu ülkede kendilerini farklı ve başarılı bulan ve arabuluculuk yapanlar sıkıntıyı çeksin. Gerçi her konuda onlar başarıyı kendi hanelerine başarısızlığı başkalarının hanelerine yazar yine suyun üstüne çıkarlar.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
savaş var düşeriz
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri