Benim de kontrat dönemim yaklaşıyor ama hiç de zam yapmak istemiyorum. Şimdi ben bu evden çıksam ev sahibi aynı kiraya bi daha veremez. Aylarca evi boş kalır...
Benim de kontrat dönemim yaklaşıyor ama hiç de zam yapmak istemiyorum. Şimdi ben bu evden çıksam ev sahibi aynı kiraya bi daha veremez. Aylarca evi boş kalır...
Dediklerinize aynen katılıyorum zaten benim de planım kendimi vobdan geçindirmek değildi. ama şartlar beni buna itti. Şartları da sn parapara aşağıda sıralamış. Bu saatten sonra şu kriz ortamında gidip mülakatlara girip iş aramayı hiç gözüm kesmiyor...
MATRIKS de "pis" derecede kod yazmayı bilen bir arkadaş aranıyor
BANGA mühim
sağolsun foorum yöneticilerimiz güzel zaman geçirmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar.. ''ruh halim''.. hehehee tuttum bunubirde ruh halimi yansıtacak güzel bir avatar bulmam lazım...
Konu jerfin tarafından (28.12.08 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.
nasıl avatarım süper dimi)
Foruma iyi şeyler eklenmiş hakikatende, bide şu TeşekküRET dışında her yazının altına bu yazı olmamış şeklinde bir teşekkürün tersi ikonu koyulsada olmamış yazıya tıklasak diyorum fena olmazdı, bu yazıyı beğenmedim şeklinde de olabilir, beğenmedim ikonu mesela, hani her yazıya niye böyle yazdın denipde kavga edilmesinden iyidir, yazanda bilir yazıdığının nereye vardığını diyorum, sadece öneridir
, saygılar.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri