Sayfa 3041/13018 İlkİlk ... 204125412941299130313039304030413042304330513091314135414041 ... SonSon
156216 sonuçtan 36.481 ile 36.492 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    35
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    34
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trade ederek geçinmek zor.çelik gibi siniriniz olmalı, psikolojiniz bu işe müsait olmalı.olur olmaz her dalgalanmada poz. girenin ömrü fazla uzun sürmez.sistemin varsa uyacaksın her dediğine.ekranında sistem açıksa ama sen yine bildiğini okuyorsan,sinyallere kendince yorum yapıp uymuyorsan, dip-tepe avcılığı işlerine soyunduysan ömrün fazla uzun sürmez.kaldıraç ayarlamayı hiç saymıyorum.

diğer yandan ben trade ederek geçiniyorum.başka bir işim yok.ama dediğim gibi çok zor ve bir o kadarda sıkıntılı iş.erken yaşta kalpten gitme riski yüksek.
    Dowun yüzde 8 düştüğü geceler bile longtum EVELALLAH o geceler bile yıkamadı İnşallah yıkılmayız bundan sonra da.Sabahlar paramın yüzde 60 ının gittiği günleri bilirim.Yğzde 50 açılışta kaybedip kapanışı paramın yüzde 50 artmış olduğunu hatırlarım.Yani en dipten bir günde 1e3 gibi birşey inanılmaz bir çarşamba sabahı idi bu.Böyle günler gördüm.Bundan gayrı ölümdür ancak.Ben de bu vob namıssızı ile geçimimi idame ettiriyorum.Hamdolsun kriz bizi teğet geçti vobta.Şimdi sıra yükseliş trendinde ne olacak izleyelim.Garantide 1.85 altı ayu trendi devamıdır.Onun üstü her fiyat artık yükseliş trendidir kanımca.Ara ara düzeltmelerle yeni seviyelere gidebilir borsalar.Belki de döner aslolan trenddir.Ben de sistem falan yok.Al der beynim alırım.Sat der satarım.34400 ler vobta baktım düşecek gibi değil yurtdışı düşüşleri de cılız şekilde atlatılıyor imkbde.Demekki adamların niyeti yukarı.Bugün ilk defa 35000 e yakın kapattık.Artık geçecek bence.Kolay gelsin hepinize.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Cornetto For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    35
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    34
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada piyasa aralık ayında devam ettiği gibi ederse 2 ayda sermayeyi sıfırlarız gibime geliyor...
    Aşağı yatarsanız akşama kadar hiç sorun olmaz.Yani flat.Hergece pozda giren ben dün gece sırf sıkıntı bastı flat girdim.Yani sizin orada gece burada sabah.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Cornetto For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu astatin hakkaten sistemin satta mı da kısada bu kadar keçi gibi inat ediyosun
    Yoo satta değil tibiki... Görüldüğü üzere
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    BANGA mühim

6. The Following 4 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu astatin hakkaten sistemin satta mı da kısada bu kadar keçi gibi inat ediyosun
    hatta 60 dklık bile satta değil
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    BANGA mühim

8. The Following 3 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    35
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    34
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahada buraya yazıyom, imkb de

100 endeks 30000 i görmez

30 endeks 38000 i görmez.

Bunlara gore VOB da endiks komtratları içın uzun poz düşunürken vede taşirken bünu digkate almakte fayde var derım saygılar.
    Ahada ben de yazıyorum.Bu imkb 100 2009da 40 000 lere gelecek.Vob da ona göre ne gerekiyorsa oraya gelir.Hadi şimdi kolay gele.Sinsi sinsi boğa trendi geliyor kimse anlamadan herkesi korkutarak.Kolay gelsin.

10. The Following 2 Users Say Thank You to Cornetto For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

bu arada enteresan.. 5 dklık sistem 900 de flatlemiş..uzun girmemiş..hatta nerdeyse sat da verecemiş..ilginç..
    BANGA mühim

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Cornetto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahada ben de yazıyorum.Bu imkb 100 2009da 40 000 lere gelecek.Vob da ona göre ne gerekiyorsa oraya gelir.Hadi şimdi kolay gele.Sinsi sinsi boğa trendi geliyor kimse anlamadan herkesi korkutarak.Kolay gelsin.
    Tamamdır, iyi yazıştık bugün sizinle, genelde rakamlarla konuşmak zevkli oluyor, bana bu şekilde çok kolay geliyor bazen, sizede kolay gele, saygılar.

13. The Following 2 Users Say Thank You to bull market For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada enteresan.. 5 dklık sistem 900 de flatlemiş..uzun girmemiş..hatta nerdeyse sat da verecemiş..ilginç..
    Astatin piyasa kapanmış haftasonuna girmiş, nedecen 5 dakikalık sistemin muhabbetini yaauv, bazen anlayamıyorum, iherkese iyi tatiller, saygılar.

15. The Following 2 Users Say Thank You to bull market For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astatin piyasa kapanmış haftasonuna girmiş, nedecen 5 dakikalık sistemin muhabbetini yaauv, bazen anlayamıyorum, iherkese iyi tatiller, saygılar.
    adamına bağlı..kimi üzerinde boş boş konuşur, kimisi huylanır vay be niye öyle yapmış der, kimisi anlar kimisi anlamaz felan feşmeken...

peki benden sana bir soru iyasa kapanmış haftasonuna girmiş, senin ne işin var hala forumda
    BANGA mühim

17. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamına bağlı..kimi üzerinde boş boş konuşur, kimisi huylanır vay be niye öyle yapmış der, kimisi anlar kimisi anlamaz felan feşmeken...

peki benden sana bir soru iyasa kapanmış haftasonuna girmiş, senin ne işin var hala forumda
    Kapanışlara bakıyorum artık, arada forumuda ziyeret etmiş oluyorum, hani haftasonuna girilirken millet ne analizler parçalıyor okumak istedim o kadar, ama itiraf ediyim 60 dakikalık sistemine kadar iyi yazdında, son beş dakikalık muhabbetin hafatsonuna girilmesinden ötürü garibime gitti ondan yazdım sanada, yoksa sabahtan akşama kadar ekranda çakılı kalmıyorum artık, öyle olsaydı zaten %100 benide forumda boş boş konuşanlardan olarak görürdün okurdun..

19. The Following User Says Thank You to bull market For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür

Sen pek bilmezsin beni astatin, sabahtan akşama günboyu yazacak olursam iyi kafa ütülerim bak sonra karışmam, zor tutuyom kendimi tarik etme lütfen, saygılar..

21. The Following 2 Users Say Thank You to bull market For This Useful Post:

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayattan beklenti derken kasıt nedir sn vob trader? Beklentin yoksa asıl bu işi yapmamalı insan...
    şöle anlatayım abi evlisin ve çocuğun var. trade ile hayatını geçiriyosun. öle zamanlar geldiki her yaptığın işlem zarar yazıyor. piyasa kötü vs. Allah muhafaza ailenin başına kötü bişey geldi ve para lazım oldu. Yada ne bilim hayat ikamesi için gereken rıskı sağlayamadınız onu kastettim. ama sabit bir geliriniz olsa herşey daha iyi olur.

Ama tek olsan istediğin riski al batsan da kendin çekersin kendin sürünürsün kimsede senle sürünmez. köşeyi dönsen de kendin yersin ve yedirirsin.

Bunu demek istedim. Eğer zengin olma ne biliyim burdan kazanılacak parayla araba,yat,kat vs hayaliyle beklentisiyle trade edilirse sonuç acı olabilir. Çünkü kazanmaya şartlanmak kaybettirir.
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

23. The Following 6 Users Say Thank You to Vob Trader For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)