30700 üstesinde olmadıyı ıcun ben long etmyorum.. amma 29400.29700 yeresine gelir eyer 1/2 malyet long etceyim..
30700 üstesinde olmadıyı ıcun ben long etmyorum.. amma 29400.29700 yeresine gelir eyer 1/2 malyet long etceyim..
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Aşırı düşük başladık gerçektende, yine aşırı satış baskısı devam ediyor, işlem hacmi o kadar değil ama sonuçta uzun denemek tehlikeli, düşüş bugün devam edebilir diye düşünüyorum, kısalara devam, saygılar
işyerindeki sabah toplantılarından nefret ediyorum!!!! neden: açılışta poz. kapatıyorum kardaysam toplantıya girmeden önce...
bugün daha da düşeceğini bile bile kapattım..her şey müsaitti
- DJ %7. düşmüştü
- Forumlarda düşüş sınırlı kalır deniyordu
- Aracı kurum raporları 600-700 puan düşüşle açılır diyordu ..
yani 1000 üstü düşüş garanti idi..am ah bi izleme şansımız olaydı..neyse buna da şükür
BANGA mühim
Endeks 100 spotun bile kısa periyodları bolinger dışından gidiyor, atletlerimizde kulavar dışı atak varsaygılar
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
TOBO cu arkadaşların az hasarla atlatığını umarım bu hareketi![]()
BANGA mühim
Sayın Vobix
Baybars sizin kurumda yanılmıyorsam.
Onun yayınladığı periyodik bir bülten vs. var mı, müşteri olmayanlar daulaşabiliyor mu?
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
CITI AND CO...
>
> Maalesef Mr Slim CITI konusunda alimlari buraya kadarmis : dün shortcular
> tekrar devreye girip CITI hisse senetlerine tekrar dügmeye basinça, CITI
> 23% deger kaybetti (6.40)...... Yani Mr Slim 8 den sattiysa iyi bir kar
> yazmistir...... Tabi CITI hakkinda endiseler tekrar gelince (hala net
> strateji ortada yok- Asya dan çekiliyor- kredi kart portföyü endise
> verici......)
Baybarsın son yorumu!
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri