Baybars Sezen cnbce de
Ben de yaklaşık 32.7'lerden beri shortum. Yalnız dün bir başka hesabımdan da shortların yarısı kadar 31.4 'de long yaptım. (EW harici takip ettiğim hıtırıksistemim al dedi) 30.7 bence izlenmesi gereken değer (hedef değil) altına gidersek 28'e düşeriz. Zamanında tradelerimi real zamanlı gönderdiğim bir mail grubu yaratmıştım. Eski forumdaki HayaletSürücü arkadaşın EW ile para kazanılmaz felsefefinin dogru olmadığını göstermek için. O mail grubu üyesi değildiyseniz, tanışmıyoruz.
Size de bol kazançlar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Hımmm. Demekki tanışmıyoruz..
Bu arada USDZAR ve USDHUF gibi USDYTL ye eküri pariteler düşerken USDYTL artıyor. Bu da benim içimi bir süredir gıpraştıran ve hatta dün sabahtan itibaren "ürperten" hissiyata temas ediyor yani IMF anlaşmasının, dışkıya saracağı ihtimali...
Bedua edemiyorum, çünkü USDYTL, Borsa gibi değil. Borsada toplasanız 1000-2000 oyuncu yada kumarcıyız. Ama USDYTL deki değişim 75 milyonu doğrudan ilgilendiriyor. O yüzden beddua edemiyorum. Ama her şey olacağına varır.
CC: SAZAN ....akacak kan damarda durmaz![]()
BANGA mühim
30400 den kapadım..bereket versin 1300 puan
BANGA mühim
bizim vob sat da..fdow da sat da(flat durumu bile yok)..yani kısaya devam..fdow da kısa kapat sinyali gelse yükseliş için ilk emareler derdim..ama oda yok..
Konu abka tarafından (02.12.08 Saat 10:19 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dolar long kapattım düşük maliyetten açabilirim..
Çünkü 30700 altı 25000 hedef yöresi potans var(sn Hexen)
İMF olayı olursa diye dolarsız kalmamak lazım (sn Astatın)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dow da günlüklerde poz. uyumsuzluk var..hala günlükler al da..kanımca bu geceki hareket düzeltme olarak kalacaktır..
Konu abka tarafından (02.12.08 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.
29800 30200 arasında kalacağız yatay
Bu sabah TV de Baybars Sezen i dinledim, otomotivcileri kurtarıp kurtarmayacakları bugün belli olacakmış, sanırım Dow bu gece ona göre şekillenir...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri