Sayfa 2770/13018 İlkİlk ... 177022702670272027602768276927702771277227802820287032703770 ... SonSon
156216 sonuçtan 33.229 ile 33.240 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

bazen çok dehşet karlar telaffuz ediliyor..yahu 5.000 puan kar bile burada dehşet para kazandırır..20 kont ile oynasan yılda 60.000 puan ...yılda 120 milyar kar..yani her yıl bir ev al...ama bakıyorum günde 6.000 puan kar yapan var...

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda, katılımcıların kendi pozisyonları ile ilgili yazdıkları mesajları bakıyorum. Neredeyse tamamına yakını kar ile kapanmış işlemler.. Hani %90 gibi deyin..Hatta bazı arkadaşlar artık işlemlerini Hawai den falan yapıyor olmalı.... E peki kim kaybediyor o zaman İstatistikler, adet bazında yatırımcıların %90 oranında kaybettiğini söylerken üstelik..
    Sadece karlı tradelerini yama eğilimindedir yatırımcıalr. Hatta bir müşterim borsa işleri nasıl gidiyor diye soranlara sadece karlı işlemelri söylüyorum zararlardan bahsetmiyorum demişti. Fakat teo kadar zararlı işlemlerini de açıkça yazan birini görmedim desem yalan olmaz. Bir de mbm vardı düşüşte yukarı gapi yakalamak için sürekli long giriyordu geceye.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    Manisa
    Teşekkür Teşekkür 
    2.013
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    224
    Toplam Teşekkür
    109 Yazısı Teşekkür aldı

Forumda, katılımcıların kendi pozisyonları ile ilgili yazdıkları mesajları bakıyorum. Neredeyse tamamına yakını kar ile kapanmış işlemler.. Hani %90 gibi deyin..Hatta bazı arkadaşlar artık işlemlerini Hawai den falan yapıyor olmalı.... E peki kim kaybediyor o zaman İstatistikler, adet bazında yatırımcıların %90 oranında kaybettiğini söylerken üstelik..
    Hocam birde vob daki acık pozisyon sayısı 153000 kusur bizim forumda ki kazanan arkadasların toplam acık poz sayısı bu sayının % kacına denk geliyor bu acıdan bakarsak %1 yaparmı ki acaba
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

zaten beni ümitsizliğe iten Teo nun durumu..teo bile uzun vadede kaybediyorum diyorsa ,cidden dikkatli olmak lazım.6200 puan kara fazla demeyin..en basit mav kullansanız bile bu trendli aylarda karı o kadar olurdu..

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı oğuzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam birde vob daki acık pozisyon sayısı 153000 kusur bizim forumda ki kazanan arkadasların toplam acık poz sayısı bu sayının % kacına denk geliyor bu acıdan bakarsak %1 yaparmı ki acaba
    o kdr bile olduğunu sanmıyorum ben
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Teşekkür Teşekkür 
    530
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    463
    Toplam Teşekkür
    207 Yazısı Teşekkür aldı

ne guclu bir vobumuz var, dunyaya meydan okuyor......

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Bizim forum böle işine gelirse

Şaka bi yana gece pozisyonlarından %90 karlı çıkıyorum. Ama dünkü gibi salaklar aniden açıklama yapınca karların bi kısmını yeni sahiplerine teslim ediyorum

Teşekkür Teşekkür 
    5
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24
    Toplam Teşekkür
    12 Yazısı Teşekkür aldı

insanların bu işten anladıgını akşam yazılan pozisyonlardan yada sistem sinyallerinde anlaya biliyoruz. bu piyasa da silinien bir çok insan oldugu kesin. isteyenler müştri temsilcilerini arayarak sorabilr.

Gerçekten forumda kaliteli , karlı işlem yapan arkadaşlar mevcut onların kim oldugu eskiden beri biliniyor zaten.

Burada gerçekten para kazanmak zor . parasını katlayanlara da helal olsun diyorum.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Ben bunca yıllık trade olayımda şunu anladım eğer itibar ederseniz,

Zararların sebebi kendi beynimizden kaynaklanmaktadır.Çok aceleci hareket edilmemelidir.

Tipik psikoloji, aman fiyatlar çıkıyor, veya hızla düşüyor hemen dalayım dır.BU müthiş zararla sonuçlanır.Bırakın hızla gitsin yukarı veya aşağı,veya o fırsat kaçsın, yenisi gelir..

Her zaman pozisyonda olunmamalı, uygun zamanda girip uygun zamanda çıkılmalıdır.Gece asla pozisyonda kalınmamalıdır.

Kabaca matematiksel bir oran söylersem zamanımızın % 80 'inde pozisyonda olmamalıyız.

Çünkü kar ettiren pozisyon sayısı %20 yi geçmiyor. Bu da sabırla beklemeyi gerektirir.

Bazılarınızın Hayal bile edemiyeceği büyük paralar kaybettim, Tanıyan dostlarım rakamı bilir.

Ama ben halen bunun burdan çıkacağına inanıyorum.

Inanın artık bazı günler saat 16:00 da poz aldıgım 16:30 da çıktığım oluyor,Sadece oturup fırsatı bekliyorum...
    Konu teo tarafından (26.11.08 Saat 11:11 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    601
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.263
    Toplam Teşekkür
    528 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı serkanyurttas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm Beyler Ben Hala Kısa Devam
    Sabrın için tebrikler. 31000 de cover yaptım. 30500 ü bekliyorum.

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

kimine saçma gelir ama ben derinliği 2 tahtadan izliorum birisi bormal vob derinliği birisi sadece deutsche filtreli derinlik onu gördümmü alış veya satışda basıorum onla aynı yöne. çünkü deutsche securitiesdeki imaj vadeli de hiçbir yabancı başka aracıda yok herkes dsiyi izlior sanki
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Teşekkür Teşekkür 
    530
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    463
    Toplam Teşekkür
    207 Yazısı Teşekkür aldı

o degil de, ben bir de vob'a basladigindan beri benim gibi cok kilo alan var midir, onu merak ediyorum......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)