dünkü kısaları kapattım..flatim..artık 5 dak. sistemi rafa kaldırıp,15 dak. sisteme geçtim..taze pozisyon için yeni enter sinyalini bekliyeceğim..
dünkü kısaları kapattım..flatim..artık 5 dak. sistemi rafa kaldırıp,15 dak. sisteme geçtim..taze pozisyon için yeni enter sinyalini bekliyeceğim..
Günaydın, iyi seanslar dilerim...
ya bu etiketlere formülü kim yazdı?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Forumda, katılımcıların kendi pozisyonları ile ilgili yazdıkları mesajları bakıyorum. Neredeyse tamamına yakını kar ile kapanmış işlemler.. Hani %90 gibi deyin..Hatta bazı arkadaşlar artık işlemlerini Hawai den falan yapıyor olmalı.... E peki kim kaybediyor o zamanİstatistikler, adet bazında yatırımcıların %90 oranında kaybettiğini söylerken üstelik..
![]()
BANGA mühim
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Slm Beyler Ben Hala Kısa Devam
ona bende çok takıldım. adam bakıorum bilmem nerden şort veya long dior açıom bakıom tahtaya o kademe de o kişinin işlem yapmayacağı bir kurum veya adet varbu sebeple 3 kanı var; ya herkes çok az bi kontratla dönüor kazanırken bi kere terse yakalanıor tersdeykende full yakalanıor
ya da sadece karlı tradeleri yazıor buraya
ya da atıyor
ben önce bu karışıklık ortadan kalsın diye extre yapıştırma olayını hayata geçirelim dedim
bi kaç kezde yapıştırmışlığım oldu hem burda hem diğer yerlerde
işlem söleyenlerden de istedim(sözüm meclisden dışarı) ama bi afaroz edilmediğim kalmıştı
detaylarda kaybolmayalım şimdi
Konu Vob Trader tarafından (26.11.08 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
bu soru için helal..dün tam 1000 puan çarpıldım..sistem getirisi 3-25 kasım arası net 6.200 puan oldu...şunuda itiraf etmek lazım ki buradki arkadaşların çogu yatırım uzmanlarını çok geride bırakacak kadar bu işe hakim..seans salonuna gidersen ne kadar acemice işlem yapıp zarar eden vatandaş görürüsün..
Şöyle bir durum farkettim, geçmişe dönük 5 aya da baktım.
Takasta günlükte veya başından beri, eğer diğer bölümü eksi ise yukarı, diğer bölümü artı ise hep aşağı gidiyoruz.
Burada gaye şu olsa gerek , küçük yatırımcının pozisyonunun tersi yapılıyor...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Herkese günaydın iyi seanslar. Açılışta flat oldum beklemedeyim. Bugün yatay yukarı piyasa söğüşlemek için daha uygun olur herhalde.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri