Sayfa 2769/13018 İlkİlk ... 176922692669271927592767276827692770277127792819286932693769 ... SonSon
156216 sonuçtan 33.217 ile 33.228 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

dünkü kısaları kapattım..flatim..artık 5 dak. sistemi rafa kaldırıp,15 dak. sisteme geçtim..taze pozisyon için yeni enter sinyalini bekliyeceğim..

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    0
    Toplam Teşekkür
    0 Yazısı Teşekkür aldı

Günaydın, iyi seanslar dilerim...

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

ya bu etiketlere formülü kim yazdı?
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Catedral, shortta çok güvenme dikkatli ol, Dünkü açılıştan yaptılar açılışı yani alt band,sanki yön yukarı gibi duruyor, daha kesin aşagısı diyemem,Ama olasılık konuşursak yukarı gitme ihtimali çok kuvvetli...
    Muhtemelen yukarı yatay piyasa zaten tekniklerden öyle görünüyor.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Provakatif Bir Soru!!!

Forumda, katılımcıların kendi pozisyonları ile ilgili yazdıkları mesajları bakıyorum. Neredeyse tamamına yakını kar ile kapanmış işlemler.. Hani %90 gibi deyin..Hatta bazı arkadaşlar artık işlemlerini Hawai den falan yapıyor olmalı.... E peki kim kaybediyor o zaman İstatistikler, adet bazında yatırımcıların %90 oranında kaybettiğini söylerken üstelik..
    BANGA mühim

Yer
    Manisa
    Teşekkür Teşekkür 
    2.013
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    224
    Toplam Teşekkür
    109 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dünkü kısaları kapattım..flatim..artık 5 dak. sistemi rafa kaldırıp,15 dak. sisteme geçtim..taze pozisyon için yeni enter sinyalini bekliyeceğim..
    hayırlısı olsun Sn Abka ,
    aynı hareketi bende yaptım kısa kapatıp 15 dk ya gectim
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Slm Beyler Ben Hala Kısa Devam

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı serkanyurttas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilk 3 Alıs Satıs Ffarkı Bugün Itibariyle 10000 Kontrata Düşmüştür Alıs Satıs Farkı Yarın 0 Lanırsa Ve Long Artmaya Başlarsa Bu Vadenin Yukardan Kapanacağına Işaret Eder Vade Arası En Fazla 1<kez Poz Değiştirir Py

BUGÜN DAHA BARİZ Bİ DEĞİŞİM YOK AMA 10000 E DÜŞÜŞ İYİ DEĞİL KISALAR İÇİN

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda, katılımcıların kendi pozisyonları ile ilgili yazdıkları mesajları bakıyorum. Neredeyse tamamına yakını kar ile kapanmış işlemler.. Hani %90 gibi deyin..Hatta bazı arkadaşlar artık işlemlerini Hawai den falan yapıyor olmalı.... E peki kim kaybediyor o zaman İstatistikler, adet bazında yatırımcıların %90 oranında kaybettiğini söylerken üstelik..
    ona bende çok takıldım. adam bakıorum bilmem nerden şort veya long dior açıom bakıom tahtaya o kademe de o kişinin işlem yapmayacağı bir kurum veya adet var bu sebeple 3 kanı var; ya herkes çok az bi kontratla dönüor kazanırken bi kere terse yakalanıor tersdeykende full yakalanıor ya da sadece karlı tradeleri yazıor buraya ya da atıyor ben önce bu karışıklık ortadan kalsın diye extre yapıştırma olayını hayata geçirelim dedim bi kaç kezde yapıştırmışlığım oldu hem burda hem diğer yerlerde işlem söleyenlerden de istedim(sözüm meclisden dışarı) ama bi afaroz edilmediğim kalmıştı detaylarda kaybolmayalım şimdi
    Konu Vob Trader tarafından (26.11.08 Saat 10:48 ) değiştirilmiştir.
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu soru için helal..dün tam 1000 puan çarpıldım..sistem getirisi 3-25 kasım arası net 6.200 puan oldu...şunuda itiraf etmek lazım ki buradki arkadaşların çogu yatırım uzmanlarını çok geride bırakacak kadar bu işe hakim..seans salonuna gidersen ne kadar acemice işlem yapıp zarar eden vatandaş görürüsün..

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Şöyle bir durum farkettim, geçmişe dönük 5 aya da baktım.

Takasta günlükte veya başından beri, eğer diğer bölümü eksi ise yukarı, diğer bölümü artı ise hep aşağı gidiyoruz.

Burada gaye şu olsa gerek , küçük yatırımcının pozisyonunun tersi yapılıyor...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    Mersin
    Teşekkür Teşekkür 
    342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    91
    Toplam Teşekkür
    62 Yazısı Teşekkür aldı

Herkese günaydın iyi seanslar. Açılışta flat oldum beklemedeyim. Bugün yatay yukarı piyasa söğüşlemek için daha uygun olur herhalde.
    -Objektif giriş ve çıkış

-Para yönetimi

-Hareketli stoploss

Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.

-----------------------------------------

Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)