Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
İmkb 30 bir ayda 40000 oluverir, obo mobo kalmaz, ters omo demeye başlayanlar bile çıkar. o obo 6. ayda kırıldı dedik o zaman, kapatma davası sonucuyla yine yükseldik ama ne çare işte.
walla bedduayı ettim amapozisyonumu uydurmadım..200 puan tokatlanınca
Ya bu FED e sıkı bir kafa atmak istiyorum..şunu 1 saat geç açıkla ne olur be..yıkılıyordu burası 1000 puanı cebe koyup mışıl mışıl uyuyacakken, 200 zarar yara oldu... Ha burası yine yıkılacak arada mal okutulmasın fırsat ve benim gibi stopçuları yeme fırsatı oldu
![]()
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şimdi onun seansı başladı, artık dow kapanana kadar sahne catedralin, helal sana catedral, yap yorumlarını, nası düşücez göster millete, iyi akşamlar, saygılar.
bugun ben siteye giremedim gündüz sn abka..
evden giriliyor.. işyerinden girilmiyor..
nasıl işse....
gündüz bol bol al sat yaptırdılar. aşagı yukarı...çok az bi karla kapattık.....
spot ve vadeli 15 aldaydı kapanırken..
yalnız dow ve daxlar saatlik uyumsuz olacaktı...
bu uyumsuzluklardan dolayı kısa girdim geceye......
sabah ola hayrola...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yarından itibaren (kısaları kapattıkdan sonra) daha uzun (15 dk)periyoda geçecegim..bu sistem(5 dak) bazen özellikle bugün gibi yatayda çarpılıyor...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri