evet gece pazarı açıldı..nasıl giriyoruz..
evet gece pazarı açıldı..nasıl giriyoruz..
kısa olmalı ama girmiycem
150 kontrat client için bende biliyorum,fx2000 için yıllık 2000 kontrat
haberin içeriği yeni gibi vermişler ama değil
o yüzden sildim
Konu ÖZGÜR EFE tarafından (25.11.08 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.
31650 full short
tşkler arkadaşlar.. geceye kısayım..
su anki goruntuye bende az risk 1 kontrat kısa
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Geceye 1/2 kısaldım.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
geceye uzun girdim
dow da 8500 ün tutacağını sanmıorum..biraz zorlama olur açıkcası..fed in hamlesine rağmen yukarda zorlanması buna işaret..dow da hisselerde dün ki gibi sert açılışta olmadı..citi nin açılışı %5 yukarda..geceye ufak kaldıraç ile short..biz kapatırken dow un mümkün mertebe yukarda olmasıda yarın ki açılışımız için olumlu olur..şimdi ne kadar yukarda yarın o kadar aşağıda![]()
çok merak ediyorum, fikir teattisi rica ediyorum....
[/B]![]()
obo borsayla az çok ilgilenen herkes bilirki öyle tırı vırı bir formasyon değildir...
bu obonun hedef okları 7000-8000 diyor çok ucube bir obomu acaba...
yanlış anlaşılmasın düşüş yönünde kesin bir fikrim yok çıkış yönündede öyle...
ne olabiliri ne olamazı düşünüyorum.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri