Garanti ve ISC,seans kapanışlarını 1 lotla 1 üst satış kademesinden kapatmışlar.
yukarı gideceğimizin bundan daha güzel sinyali olurmuhehehe
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dolar vadeli 1,725 ler den dönerse 2 li dip yapabilir gün içinde.Spotda 1,7 ler civarında oyalanıyor.
vadeli 30 27300 geçerse buda aşğaı kırar sanırım.
Al-sat tavsiyesi değildir.Kelin merhemi olsa başına sürermiş.![]()
bu arada bunların yüzünden yazmayı unuttum..
27250 den kısaya geçtim...
5 dakika al verene kadar kısa artık bundan sonra...
herkese kolay gelsin...bugun yeter benim için..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
sistem dünden beri sat da..ama vadeli 30 dak. sanki dönüş ve poz. uyumsuzluk işareti var...sistem dışı olarak 27100 den longladım..eger sistem ilerde al verirse güzel olur..bende stoploss olmazdı..sistem ne zaman al-sat derse o olurdu..ama bu sefer sistem dışı olunca stoploss koydum.
Konu abka tarafından (20.11.08 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.
Konu Astatin tarafından (20.11.08 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
çok boğa gördüm kendimi..yok dolarda negatif,endekste pozitif uyumsuzluk var diyarek..gerçi başıma ne geldiyse bu uyumsuzlukdan geldi..
Al geldi.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri