27.5'den Long pozisyon açtım.
27.5'den Long pozisyon açtım.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Selamlar, fena değil piyasa, uzuncu olarak ilk hedefimiz 28000 diyorum, saygılar.
Longladım yarım porsiyon.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
vobcuyu öldüren dip tepe avcılığıdır sabırsız olmayın derim anormal günlerdeyiz çok düştük daha düşmez dememeliyiz sistemlerinize sıkı sarılın arkadaşlar ukalalık olarak görmeyiniz hepinizin kazanmasını canı gönülden istiyorum
alsat yaptım biraz..
en son 27550 den kısa yine...
kalıcı uzun sırası değil.. onayı yok yani..
hemen kısalmak kaydıyla uzunladım ve döndüm kısaya
sistemler satta...
5 ala gelmeden uzunla işim olmaz...
dip avcılıgı ayrı...onunda kriterleri ne,ben bilmiyorum..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dökülen döküldü aşşa devam. dün unutulmamalı![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Yarım porsiyon daha uzunladım.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)
Yer imleri