G20 filan sökmez bunlara, sanırım pazarteside 32000-33000 aralığındaki kurt kapanı yeresine devam, gap ile yukarı yapsaydık iyi olucaktıda, son yarım saat ekibi ABD piyasalarında fırtına gibi esti, esasen taktikleri yada dirençmiş destekmiş yada belirli bir sistem kimse takibetmiyo piyasalarda, global çakal sürüsünün hışmıyla hareket eden borsalar, paraların değerleri bile tamamen ekonomilerin karşılığı değil, ben en çok global şirketlerden buluyorum bu hareketleri, her sektörün devi olan kuruluşlar aynı zamanda bağlı olduğu emtia yada türev piyasasını etkileyecek hareketler yaparak bi kazanım sağlamaya çalışıyor görünüyor, güçleride ortada, fonlar falan bakıyor trene bakar gibi, bunun sonunu hiç iyi görmüyorum.
G20 toplantısında, Global şirketlerden başka kazanan olmayacak, yada onlardan kazançlı iş yapan olmayacak diye kanun çıkarma kararı alınırsa belki hiç olmazsa piyasalarda dalgalanma agresif olmaz, agresif diyorum, çünkü yüzdesel hareketlerin büyüklüğü arttı, hemde her yerde, büyüklüğü artı bişey değil, kısa zamanda tersyüz hareketlerde arttı.
Tüm dünya şöyle demeli, alın lan tüm paramızı tüm emeğimizi, hepsi sizin olsun global yamyamlar, biz sizin köleniziz ne isterseniz yaparız, sizde piramitleri dikilecek firavunlar, saygılar.
Yer imleri