Konu mbm tarafından (14.11.08 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
sisteme bugün sinir oldum..15 aydır takip ediyorum..tek aylarda getiri ortalaması 8.000 puan,çift aylarda 3.800 puan idi..yani 7 tane tek ayın ortalaması 8.000 idi..şimdide tek aydayız.ayı yarıladık..ama kasım ayındaki blanço şimdilik net 2.000 puan kar...daha fazla idi..ama bugün 1200 puan gitti..bakalım 2.000 puanı 8.000 e çıkabilecek mi..bahtsız deve misali belkide en düşük getiride kapatır...of of...
Konu abka tarafından (14.11.08 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.
Dow da dev tobo 9500 hedefliyor 8500 aşağı kırılırsa iptal
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
EURUSD son zamanlarda DJI nin yönü hakkında fikir veriyor ve ondna önce hareket ediyor. Bir süredir bahsettiğim "şık ikili dip" EURUSD de daha net görünüyor.
Osilatör, geçen hafta DJI 8200 leri ilk ziyaret ettiğinde uyumsuzluk vererek olası bir dipe işaret etmişti. Tüm "piyasalarda" görünen ikili dip ihtimali DJI günlükte net. Kıs aperyiottaki sistem sinyalleri realizasyonlardan sonra hep uzun periyoddaki sistem sinyali yönünde hareket ediyor. Bu olumlu
valla ikili dibi bilmem ben, bugun sabahtan S&P'nin 920'nin uzerinde kapanma ihtimalinin cok kuvvettli oldugunu kulagima fisildadilar cinlerle periler......
insanın öyle arkadaşları olması güzel
cinlerle perilerle aram yok ama, geçen hafta bu formasyondan güçlü olasılık olarak bahsetmiştim... benim de cin peri arkadaşlarım olsaydı, olasılık değil kesin derdim
Önemli Not: İkili dip gerçek ikili dipse de 8250 den dönecek, tuzaksa da 8250 den dönecek şeklinde bir tahminim vardı. Esasen bu tepkinin tuzak mı gerçek miolduğu halen net değil çünkü günlük sistem hala non-trading area dayız diyor..ancak kısalar alda...
Ayrıca, henüz 50 yi doldurmadığım için, özel mesajına yanıt yazamıyorum, sevgili caretta
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri