şimdi güniçi derinliği inceledimde dsi ve efg seans sonu gelene geçene bi güzel geçirmişler piyasadan da 31 trilyon para çıkmış. gerçekden de uzun kalan arkadaşlara helal olsun tebrik ederim onları cesaretlerinden dolayı.
şimdi güniçi derinliği inceledimde dsi ve efg seans sonu gelene geçene bi güzel geçirmişler piyasadan da 31 trilyon para çıkmış. gerçekden de uzun kalan arkadaşlara helal olsun tebrik ederim onları cesaretlerinden dolayı.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Ben de nerede kaldın diyordum.TYine iyi yerden basmışsın. DOW cehennemin ateşi havayı ısıtıyor zaten shortlarla serin serin oturmak iyidir.
Sorularımda bahsettiğim husus işte bu. Karşı bacağı olmadan düşen piyasada long kapatmak pek normal bir şey değil.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Uzuncular üzülmeyin yarın fdow +200 olabilir
sinirlerim bozuldu gülüyorum
bende girsemmi girmessim mi diye düşünüodum. fiyat 925-950 idi dakika kaçtı tam hatırlamıorum. 33 e yazayım giderse gider gitmesse gitmez çokda tın dedim. sonra bi ara silsemmi derken pastaya bi baktım. sanko alıcı efg deustche satıcı silmedim bende. gitmedi derken son saniye çizdilerkısmet dedik kaldık öle
![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
60 dak. periyotla yaptığım zaman analizim beni bir barla yanılttı dün akşam nedeni son 15 dakikalık barı dikkate almamdı saatlikmiş gibi son barı dikkate almasaydım bugün sabah hemen long yapmak vardı kafam karıştığı için analizi çöpe attım. Sabah zararla uyandım hemen 32425 longumu kapatıp shorta geçtim baktım yukarı ısrar var flat oldum sonra zararla. Al satlarla zararın bir kısmı çıktı. Akşam üzeri o neydi öyle short yapmayın yakarız der gibiydiler. Doğrusu çok sırıttılar . Ben de bunlara gıcık olduğum için 32950den bastım shortu son dakikalarda. Umarım DOW fake atıpta ikinci kazığını atmaz bana yarın sabah. Spottaki hareketler de sanırım kendi satışlarını çizip müşteri arayan ağaların marifetiydi.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Buffet der ki "Ekran izlemek yerine golf oynasaydım daha fazla param olurdu
BUFFETTEN Bİ ÖRNEKDE BEN VEREYİM GEÇEN Bİ ANALİST YAZMIS BUFFET 120000 LERDE SİMDİ HİSSE ALANLAR UZUN VADEDE KAZANACAKTI DEDİ 13000 OLDU Bİ ARA YÜZDE 10YUKARI 2. SÖYLEMİŞ HABERİM YOK 3, SÖYLEMİŞ ŞİMDİ O ALIN DEDİKÇE YENİ DİPLERE GİDİYOR
Buffet Buffet olalı böyle çöküş görmemiştir herhalde. Yüzyılın krizinde ben olsam hisselerimi satıp nakde geçerdim çünkü zararın neresinden dönersen kardır.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu mbm tarafından (13.11.08 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri