Çok Uzman
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dünkü en düşük üzerinde tutunaması zayıflık işareti... hacim de düşük.. buralar pek dip çağrıştırmadı bana... dikkatli olmak gerek...
32350 kısa
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
ve 24.500'den dönüş için bir sebep yok.. gün sonunda 23binlere yakın bir yerde olmazsak bu sağlamlığın bir tek açıklaması olabilir.. dow'un 7800 altını test etmesi... bakalım nolacak...
32325 uzun.........
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
32200 altı kısa vade önemli olur , 31750 ler hedeflenir .
Konu hexen tarafından (13.11.08 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
15;30 da veri var..önemli veri sayılır.
Bana kalırsa dow eksi açar, veri kötü geldi hikayesi, sonra bizi ve avrupayı basar, akşama artı kapar, birde sabaha dow futur artı olur, al sana yarın sabaha 33500-34500 oluvermişiz, bence akşama kısa kalınmaz, saygılar.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri