Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
İler gün icün graf üstesinde video plan kurdum burya nassı ekleyceyim ? bana yardım etcek varmı?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
graf üstesinde video plan kurdum asayada ekte video plan
http://www.dosyaupload.net/982plan.rar
Bu arada kriz BAZI !!!!! borsa forumlarını da vurmuşDışarıdan yorumcu transfer edip siteye ziyaretçi sayısını arttırarak krizi atlatmaya çalışıyorlarmış
Hatta rivayet o ki, fake üyeler yaratıp fakediyaloglar koyuyorlarmış
Durumları o kadar feciymişki, en yalak üyeleri bile terk-i diyar etmiş
Oysaki kriz kafalarında yani ekonomi aya çıksa onlar
batmaya mahkum...
..
FAKE DEĞİL GERÇEK SES![]()
Konu Astatin tarafından (11.11.08 Saat 09:29 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
ya cnbce izliom gm batarmı batmazmı konuşuolar benim araba chevrolet. martta sıfır aldımgm batarsa bizim garanti servis olayı ne olcak acaba merak ediom
![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Borsa sistemi aslında para kaybetme uzerıne kurulmuş,
50.000 YTL niz var. Gunde 100 kontrat alıp satıyorsunuz.200 kontrat eder. Bunun komısyonu 100 ytl.
100x20 gun=2000 YTL eder ayda, yılda 24.000 YTL.
Bu durumda her gun yaptıgınız ıslemlerde pat olsanız bıle bır yılda paranızın %50 sı bıtıyor.
Aracı kurumlar her yıl ana paramızın yarısını alıyorlar.
Bu sıstemde kara geçmek mümkünmüdür ?
Konu teo tarafından (11.11.08 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri