Sayfa 2513/13018 İlkİlk ... 151320132413246325032511251225132514251525232563261330133513 ... SonSon
156216 sonuçtan 30.145 ile 30.156 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı hexen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın 34650...550 yeresine dikat .. eyer acılma ole olur .. halen yatay yeresinde olcayız.. bende halen kave ıcceyim
    ağa bize bi gave ısmarlamadın likörsüz ve kuş lokumsuz içmem ona göre
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ağa bize bi gave ısmarlamadın likörsüz ve kuş lokumsuz içmem ona göre
    yarın eyer yatay yeresinde olur .. kave benden vobtraderim ... sen harket olsun istiyosun
    tersi olsun yatay olsun dinlenim istiyorum ben.. .. amma harket olur eyer tatil erken kesceyim
    Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

İler gün icün graf üstesinde video plan kurdum burya nassı ekleyceyim ? bana yardım etcek varmı?

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

graf üstesinde video plan kurdum asayada ekte video plan

http://www.dosyaupload.net/982plan.rar

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür
    1.422 Yazısı Teşekkür aldı

Standart 11,11,2008 Sabah 05,50

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür

graf üstesinde video plan kurdum asayada ekte video plan

http://www.dosyaupload.net/982plan.rar

Sayın Hexen VLC programı ile açtım ama siyah ekrandan başka birşey gözükmedi....

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu son zamla Eskişehirlileri doğalkaz sürüsünün önde gideni yaptılar resmen, Eskişehir ayaz kuşağında olduğundan, kışın soğuktan porsuk donar, alışık değilsen t.....ların donar kısır bile kalabilirsin, doğalkaz olarak üstümüze düşen görevi yerine getirceğiz ama, sonuna kadar haram zıkkım olsun, müsebbibleride donarak ölsün başka bişey istemem, yeterki soğuğun acı kırbacını kemiklerine kadar işlersin, soğuk neymiş öğrenmeden bu dünyadan gitmesin diyorum, başka ne diyim, Antalya değilki burası.

Başbakana kalsa Eskişehirli tv seyretmesin, hatta hiçbi işle uğraşmasın, dağıtılan kömürlerden kullanıp kışı atlatsın, sesi soluğu çıkmasın, birde belediyenin 300 ykrş olan ekmeğini yesin ki nefesi kokmasın, başkada ülke yöneticilerini rahatsız etmesin istiyor, sen rahatına bak RTE, rüşvet verdim gazprom ve botaş yetkililerine , cehenneme doğalgaz boru hattı bağlatıcam, oradan gelen gazlarlada RTE ve ekibini yaksınlar diye, saygılar.

Valla işin iç yüzünü bilmem ama bu işte Mesut YILMAZ ın attıgı kazık hala duruyor gibi........

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

yarın eyer yatay yeresinde olur .. kave benden vobtraderim ... sen harket olsun istiyosun
    tersi olsun yatay olsun dinlenim istiyorum ben.. .. amma harket olur eyer tatil erken kesceyim
    Heksenim, çatalkaram, seyrek saçlım, plancım, programcım Tatil gayfesi nereye kadar..bende dinlenmedeyim fekat gayfe içe içe nikotin komasına girceyss ..... Hissiyatım yukarı yapacağımızı söylüyor.. (bilmediğimiz bomba gelişmeler yoksa tabi)
    BANGA mühim

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Bu arada kriz BAZI !!!!! borsa forumlarını da vurmuş Dışarıdan yorumcu transfer edip siteye ziyaretçi sayısını arttırarak krizi atlatmaya çalışıyorlarmış Hatta rivayet o ki, fake üyeler yaratıp fakediyaloglar koyuyorlarmış Durumları o kadar feciymişki, en yalak üyeleri bile terk-i diyar etmiş Oysaki kriz kafalarında yani ekonomi aya çıksa onlar batmaya mahkum.....
    FAKE DEĞİL GERÇEK SES
    Konu Astatin tarafından (11.11.08 Saat 09:29 ) değiştirilmiştir.
    BANGA mühim

Teşekkür Teşekkür 
    397
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    71 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı cbaykus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Hexen VLC programı ile açtım ama siyah ekrandan başka birşey gözükmedi....
    mediaplayer ile görüntüledim ayrıca gom player da görüntülüyor

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

ya cnbce izliom gm batarmı batmazmı konuşuolar benim araba chevrolet. martta sıfır aldım gm batarsa bizim garanti servis olayı ne olcak acaba merak ediom
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Borsa sistemi aslında para kaybetme uzerıne kurulmuş,

50.000 YTL niz var. Gunde 100 kontrat alıp satıyorsunuz.200 kontrat eder. Bunun komısyonu 100 ytl.

100x20 gun=2000 YTL eder ayda, yılda 24.000 YTL.

Bu durumda her gun yaptıgınız ıslemlerde pat olsanız bıle bır yılda paranızın %50 sı bıtıyor.

Aracı kurumlar her yıl ana paramızın yarısını alıyorlar.

Bu sıstemde kara geçmek mümkünmüdür ?
    Konu teo tarafından (11.11.08 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)