38150 den kısa tekrar...
hoşuma gitmiyordu bu al zaten...
kırmızı yaktı 5 dakikalık yine...
umarım burdan bir sat bir al vermez.....
Konu mbm tarafından (05.11.08 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
flat izliyorum
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
5 dak. sistem sat da..bende kısayım..ama 15 dak.sistem hala al da(27 ekimden beri)..ama bu da güç kaybediyor..bu da sat verirse,kanımca 2-3 gün kısalar şanslı olur..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
millet böle sağda solda hayrete düşsün vay be neler var helal olsun adama desin diye. şayet ilk 3 de veya 10 da biribirine yakın rakamlar olsun bi nebze olsun inanırdım. bu devirde kim kime 10 bin usd bağışlasın. o kdr yetenekli bi adam zaten orda o paraların peşinde koşmaz açar 100 usdlik hesap işine bakar zaten katlama ustası kendi kesesini katlar.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri