38250 üzerinde 40300 ilk hedef olabilir ...
38250 üzerinde 40300 ilk hedef olabilir ...
EURUSD ek short .65 den..VOB dada kısaya takviye
BANGA mühim
bu uzunlar hoşuma gitmiyor...
fdow 9520 üzeri şart..
yoksa sat veririz aynı yerden.....
bir anlamı kalmaz......
Konu mbm tarafından (05.11.08 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
evet ana plan dahildeyiz dikat demem bundandı ...
ana plan icinde 39700 yeresinden 37500 yeresine olan potans gercek oldu.. sindi ana plan devam edyor..
5 dakk system long signalde 15 dakk system long signalde gün system long signalde
sindi asayadan long eden icun onem yeri 37500 artk.. orası asaya olmasa system short signale kadar longs tutma icabı
Konu hexen tarafından (05.11.08 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
http://www.forexformula2008.com/kazananliste.aspx 50,000USDyi 4,5 milyon USD yapmış birisi 3 günde. Yarışmayla uğraşacağına gerçek hesapla uğraşsa daha iyi olur.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri