Konu mbm tarafından (04.11.08 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Ya sistemle girerim ya flat daha az zararı oluyor bu taktiğin
kardeş nerdesin bütün gün.......
aklında olsun dow açılınca bütün grafikleri kapat..
sadece vadeli kalsın.....
yoksa yamultuyorlar adamı..
dow düşüyor diye kısalmışındır.. vadelide aldıkça aldı....tahmin edebiliyorum .....
bende 850 kısa yaptım..dow düşüyor diye....
sonra 925 den geri uzadım .....
kapanış 39225 full kısa......
Konu mbm tarafından (04.11.08 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Market Profil Mukemmel çalıştı, ama ben erken atladım, Trenden erken atlıyarak, Kazanabileceğimin ancak % 25'ini kazandım, Buna da sükür, epeydir pat veya az kazanç olsa da en azından kayıpları unuttum...
Tavşan olmaktansa,Kaplumbağa gibi yavaş yavaş gitmek daha iyi , geceye her zamanki gibi flat...
Konu teo tarafından (04.11.08 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
abi bu alsat işi bana göre değil .. yani her zaman istediğin gibi olmuyor .. dediğin gibi yamultuyorlar .. zarar ziyan yok bugün ama stres ve sinir harbi değmiyor. geriliyorum ekran karşısında ....
2013,00
Bir basit sistemim var her periyotta getirisi çok iyi ihtiyacı olan yeni arkadaş varsa yardımcı olabilirim özelden.(Karşılıksız)
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Vay beee, seçimi kim kazanacak sizce? obama kazanırsa mı coşar piyasalar, yoksa Cumhuriyetçilermi kazanırsa?
72 yaşındaki Mc cain kazanırsa kötü olur bence ama bakalım, sanki diğer taraftan da obama kazanırsada ABD için ekonomik açıdan kötü yıllar var görülüyor, demekki kim gelirse gelsin kötü bee, valla zor bu ABD nin işi, acımak geldi içimden, sonun başlangıcındaki bir dönemde eşzamanlı olarak önemli bir siyasi değişim yaşanacak görülüyor, saygılar.
Konu bull market tarafından (04.11.08 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri