IRAK MERKEZ BANKASI BANKALARARASI GECELIK
FAIZI 1 PUAN INDIREREK YUZDE 15'E CEKTI.
IRAK MERKEZ BANKASI'NDAN YAPILAN ACIKLAMADA BANKANIN, IRAK EKONOMISININ
KURESEL FINANSAL KRIZDEN OLUMSUZ ETKILENMESINI ONLEMEK AMACIYLA, UYGULADIGI
GECELIK FAIZI YUZDE 16'DAN YUZDE 15'E CEKTIGI BELIRTILDI.
-AA-
habere bak
gulermisin aglarmisin
birde krizden etkilenmemek icin yazmislar ulan ulkede insan kalmadi bee![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Konu hexen tarafından (03.11.08 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
37400 1/2 short ....... diyer 1/2 yukarya yazdım pasive short amma beyendiyim yerde verceyim
Konu hexen tarafından (03.11.08 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
amma unutmayım gün system long signalde.. bundan ben shorts gün içte 35xxx yeresinde realiz etceyim..
Kısa vade 37900 - 38900 direnç , 36100 destek iken , yakın orta vade Tobo çalışırsa tez zamanda 40-42 ler sürpriz olmayabilir .
37375den şimdilik flat
37425...1/3 kısa
artı daxda net uyumsuz.......aşagı yapıp rahatlaması lazım..
yalnız saatlikler ve günlükler dahil alda her yer.....
o yüzden aşagı çok istekli olmayacaklar gibi.....
bende uzunlara veda edip 37400 den kısaldım ama..
çok rahat değilim şimdilik.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri