yönetici arkadaşlar üstün hizmet madalyasını vermeyi unutmayın arkadaşların baksanıza gece kuyruklarına basılmış gibi heyecana gelmişler. verin madalyaları hakları kalmasın
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
herkese gunaydın bol kazançlı bir gün olsun...
Konu BULUT tarafından (03.11.08 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.
herkese gunaydinlar
bu seans buradayim yaziyorum
haftasonuna 36.500 shortlarla girmistim insallah gapli yukari aciliriz
izleyelim bakalim
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
gerçek hayatta da böle delikanlımısın kabadayımısın çok merak ediyorum. böle efelenebilcekmisin elbet bir gün çıkarsın karşıma. yönetici arkadaşlar bi toplanma ayarlasanıza neresi olursa olsun farketmez. delikanlı arkadaşları bi görelim. tanışalım kaynaşalım. yemeyip içmeyip alıntı yapan sizsiniz. o alım satım yazdığım mesajları bi alıntılasanıza yazılma zamanlarıyla beraber. bi de o anki fiyata bakalım. bi de pozun yönüne bakalım. hakkaten de alım satımlarım en iyi fiyatmı görelim hepimiz forumcak.
Konu Vob Trader tarafından (03.11.08 Saat 10:17 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
endeks-30 teminatları ne zaman inecek.bilgisi olan var mı?
300 puan gaple acti
keske 700-800 puan gap acsaydi shortlardan daha emin olurdum.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
pasif kullanıcı moduna geçiyorum. yazılarım dan rahatsız olanlar var bunu geçtim hasetinden çatlayıp çekemeyenler var. Yazmayalım bakalım arkadaşlar rahatlasın. Hepinize iyi forumlar. Hoşçakalın
Çok Uzman
günaydın 29750 maliyetli aralık longları 37300 den kapattım .. flatim .. geri çekilme olursa long fırsatı kollayacağım .. .bol kazançlar ...
2013,00
15 dk ve saatlikte uyumsuzluklar. var geri çekilmesi lazım spotun ve vobun ...
2013,00
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri