Sayfa 2355/13018 İlkİlk ... 135518552255230523452353235423552356235723652405245528553355 ... SonSon
156216 sonuçtan 28.249 ile 28.260 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı hexen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4. kere olyor yarın....... systems long signalle kapayıp sabah gap.
    hakkaten bu sefer ayıp
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dax günlüklerde teyitsiz uyumsuzluk var. teperse iyi teper yani .. hehe

son düşüşte portfoy 2-3 ay önceki seviyesine geriledi . ekim vadede margin yiyerek pozisyonumu kapattım üü . şimdi kalan teminatla aralık vadede longum .. stoploss yine margincall .. bakalım artık kısmet .. paimei sistemde long dedi acaba dönüş günü bugunmü ?? .. denemeye değer geceye long .. bol kazançlar ..
    selçuk tekrar toplarsın eminim en son bende dagılmıştım hatırlarsan şimdi tekrar londraya geldigim seviyeye geldim çok şükür piyasa burada yeterki kapitali eritmeyelim karlar gitse sorun değil tekrar alınır bol kazançlar diliyorum..

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı hexen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4. kere olyor yarın....... systems long signalle kapayıp sabah gap.
    bu sefer olacak sn. hexen...

yaptıklarından artık gına gelsede bu sefer olacak....dow fdow hikaye olacak.....kaç gündür olduğu gibi sadece hikaye olacak....artık yeter desekte bir yerde bunlar uzundan ekmek vermeden ne mal kitlerler nede daha aşağı basarak mal almaya .....leri var....bekliyorum günlerdir daha aşağıları ama yemiyor işte....

yeni vade gerçekten güzel olacak.....

bol kazançlar....
    Konu mordak tarafından (28.10.08 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    2.582
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.279
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Beklentiler...

Alıntı mavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olasılıklar...

Görünen o ki Usd/Ytl 1.50-1.60 larda dalgasını sonlandıracak.Geri dönüşünde ise Hisse senetlerinde olanlara son bir fırsat tanınacak olan İMKB’de yükseliş gerçekleşecek.Sonrasında Usd son kez denenebilir fakat benim seçimim olmayacaktır.Sarı renge biraz daha fazla değer vermem gerekecek Obama sonrası son lale devri bitişinde.

Dji te ise gelen sat sinyalinin 9.000 den veya 7.500 lerde son bulması beklenebilir.7.400 altı spekülasyon dışıdır benim için.Paranın değeri açısından.Bundan sonraki stratejim uzun vadeli 9.000-7.500 arasına uğramadan 10.700 yukarı kırılırsa al, aşağı kırılırsa sat tarzında gerçekleşecek.
    Veya 9.100 lerde al 8.900 lerde stop, 7.500 lerde al 7.300 lerde STOP-KAÇ-KURTUL-BULAŞMA tarzındadır.
    İMKB grafiklerim hazır değil.Arkası yarın programımda.
    Bol şans hepimize…
    Dji grafiğimizin son hali.Teknik olarak neden 7.400 ü kırmaması gerektiğini düşünmemin sebebi.(7.400 Yeşil yuvarlakların OBO hedefi)

XU30 28.000 kuvvetli destek olmasına rağmen Hedef 1 i olan 26.500 civarında sonlanırsa A=C olacak ve Dji teki sayıma uygun hep beraber tepki verecek.26.500 altı ise Dji te de 7.400 altı ile olabilir gibi.Benim için spekülasyonun sonu demektir ki, Son bir lale devri planlarımın yok oluşu ve alacağım kararların uygulamaya geçişinin erkene alınması anlamı taşır(Sarılarla donanma fikrim...).Foruma ve spekülasyona teknik yoksa bende yokum diyerek piyasalar aklını başına devşirene kadar veda derim.

Bol şanslar hepimize…

Teşekkür Teşekkür 
    62
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    209
    Toplam Teşekkür
    78 Yazısı Teşekkür aldı

Yazmama kararıma karşın , bir kaç noktayı yazmakta yarar görüyorum ;
    1- u 100 ün 7000 lerden ,58000 lere gelişinde bütün sat sinyallerine rağmen , paranın gücü tekniği bozmuştur , ne kadar hayret edilsede , her sat sinyalinde satanlar terste kalmıştır. ve o dönem bitmiştir.
    2- Şimdiki süreç , elde stoklanan malın , tekniği teknigi ve sistemleri bozdugu süreçtir , ve eldeki mal teknigi bozmaktadır , ne kadar şaşırsakta ,
    3- Niçin sistemler akşam alda kapatıpta , ertesi gün aşagıya gaplı açıyoruz ? Bunun cevabı : paranın gücünün taşıdıgı pozisyonlarda yatıyor , Hiç kimse bindiği dalı kesmez ,
    4- Paranın gücü , agzınada kadar kısa da , günlerce halka arz yaparkende bu topiğe bu notu düşmüştüm bu vade için ,
    5- Tahminim o durki , akşama dogru vadeliyi yukarı çekmelerinin iki tane temel sebebi var . Birincisi gün içi kısada olanlara , poz kapattırıyorlar , esas sebebi ise , ekim vadeyi kapanışta yukarı çekip , aralık vadede kısa açıyorlar , ihtimal tabiii,
    sevgiler , saygılar.

Teşekkür Teşekkür 
    2.582
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.279
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

Saygıdeğer Arkadaşlar
    Dji bu gece yine zurnanın zort dediği yerde durdu.Fdow cambazları yarın at koştursunlar diye.Yarın 8.700 ü de gösterebilirler üçgen düzeltmede.Fdow da 7.900 ü izleyeceğiz.Kırmazsa hala 8.700 potansiyeli taşır.Uzatmaları oynayacağız yani.Şu 7.400 tabanını oluştursun ve Obama sonrası son lale devrini bize yaşatsın yada kırsın da biz de işimize gücümüze bakıp acil eylem planlarımızı devreye sokalım.Fakat beni düşündüren tek şey panik yok hala.Hisse senedi piyasasında.Ky satışa geçmedi hala ve bekliyor(En azından çevremde gördüklerim).
    Sayın catedral'in mantıklı beklentisi gerçekleşirse sanırım panik bizde de başlar.Fakat hamdolsun bizi teğet geçecek diyor büyüklerimiz.Belki de panik o yüzden yok.
    Salı seans sonu için görüşüm:
    Dji çok kritik bir yerde.Bizim 3 seans işlem görmeyeceğimiz düşünüldüğünde ve velevki 7.400 kırılırsa uzun girenler Sayın VOBİX'in telafuz ettiği rakamlarla komen olabilirler.Kısa girenler ise benim beklentimin gerçekleşmesi ihtimalinde 7.400 e çarpıp sıçrarsa komen olabilirler.Ben fırsatlar bitmez deyip pozisyonsuz girmeyi düşünüyorum.
    Rastgele

Teşekkür Teşekkür 
    2.582
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.279
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Kitleler...

Alıntı saganak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmama kararıma karşın , bir kaç noktayı yazmakta yarar görüyorum ;
    1- u 100 ün 7000 lerden ,58000 lere gelişinde bütün sat sinyallerine rağmen , paranın gücü tekniği bozmuştur , ne kadar hayret edilsede , her sat sinyalinde satanlar terste kalmıştır. ve o dönem bitmiştir.
    2- Şimdiki süreç , elde stoklanan malın , tekniği teknigi ve sistemleri bozdugu süreçtir , ve eldeki mal teknigi bozmaktadır , ne kadar şaşırsakta ,
    3- Niçin sistemler akşam alda kapatıpta , ertesi gün aşagıya gaplı açıyoruz ? Bunun cevabı : paranın gücünün taşıdıgı pozisyonlarda yatıyor , Hiç kimse bindiği dalı kesmez ,
    4- Paranın gücü , agzınada kadar kısa da , günlerce halka arz yaparkende bu topiğe bu notu düşmüştüm bu vade için ,
    5- Tahminim o durki , akşama dogru vadeliyi yukarı çekmelerinin iki tane temel sebebi var . Birincisi gün içi kısada olanlara , poz kapattırıyorlar , esas sebebi ise , ekim vadeyi kapanışta yukarı çekip , aralık vadede kısa açıyorlar , ihtimal tabiii,
    sevgiler , saygılar.
    Sayın saganak,
    Değerli görüşünüz için teşekkürler.Ben piyasayı 15 dakikalık, saatlik ve günlük yönlendirebilseler de orta ve uzun vade de kimsenin yönlendiremeyeceğine inananlardanım.Kitlesel davranış modelinin özgün hareketinde mantık devre dışıdır.Piyasa yapıcı diye tabir ettiğimiz kişilerin bu modele uygun pozisyon almaya çalışıp kitlelere ilk ateşlemeyi yaparak para kazanmaya çalıştıklarını düşünüyorum.A py düşüşe, B py yükselişe inanıyor ve pozisyon alıyorsa hangisinin kazanacağı kitlenin hangi ruh halinde olup hangi ateşlemeyi tercih ettiğine bağlıdır diye düşünmekteyim.
    Bol şanslar...

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dji grafiğimizin son hali.Teknik olarak neden 7.400 ü kırmaması gerektiğini düşünmemin sebebi.(7.400 Yeşil yuvarlakların OBO hedefi)

XU30 28.000 kuvvetli destek olmasına rağmen Hedef 1 i olan 26.500 civarında sonlanırsa A=C olacak ve Dji teki sayıma uygun hep beraber tepki verecek.26.500 altı ise Dji te de 7.400 altı ile olabilir gibi.Benim için spekülasyonun sonu demektir ki, Son bir lale devri planlarımın yok oluşu ve alacağım kararların uygulamaya geçişinin erkene alınması anlamı taşır(Sarılarla donanma fikrim...).Foruma ve spekülasyona teknik yoksa bende yokum diyerek piyasalar aklını başına devşirene kadar veda derim.

Bol şanslar hepimize…
    sizin A ve B dediğiniz yere pretcher ve ekibi 1 ve 2 diyor, neely ise diametric olarak sayımını devam ettiriyor, diyeceğim şudur ew ye inanma ew siz kalma

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

ne yalan söyleyim bu akşam yazılanlardan haz aldım. başkada birşey söylemeyeceğim. şöyle birşey söyleyeciğim kalıte koktu.
    sevgiler.

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

dayanamayacığım ekliycem evet 28800 -29000 destek yapıyor. yada spotta 24000 üstünde kapama isteği.

ama bu desteği vade sonu içinmi yapıyor yoksa tatil olduğu içinmi.

ya da dow %10 arttığında %1.58 arttığımız içinmi karar hepimizin?

sevgiler.

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

evet 60 yada 80 vix farketmez ama 80 vix sürekli farkededer. vaye 100 vix.

dünyada vixi 40-45 de sınırlı kalacağını sananlar jelibondan öğrendiler vixin 60-100-120 olabileceğini.

şimdi spnin 840 yapmadan görmeden dönmesi zaten mümküm değildi, belirtmiştim. balkalım dönecekmi.

dowda konjekürümüz sabittir, %90 hedef 6700-7100 arasıdır.

ama sabır 11000 lerdeki üçgen aynen senaryoda, peki bana üçgenin aşağı kıracağı neden doğuyor, nasdaqdaki üçgenin alçalan üçgen olmasından.

buna karşı az ihtimal olan tersi senaryo dowun 9750, spnin 1050 yi kırmasından geçerki gittikçe uzaklaşıyor.

senaryo aynı 9750 üzeriri long, 7882 altı short. arada günlük trade.

sevgiler.

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

orta vadeli konjektürde ise herşeyi (kağıt, emtia, petrol) sat senaryosu yani dezanflasyon 3aydır devam ediyor, daha öncesi piyasalar enflasyon olacak sanıyordu, ancak Baybars sezenin 1 yıldır dediği gibi enflasyon hikayeydi petrol spekilasyonundan ibaretti. derken abdnin hiperenflasyon balon projesiydi. ama bu sefer başaramadılar, 700 milyar dolarlık paket yetmeyecekti yetmedi, tıpkı faiz indirimleri gibi faydası sıfır.

peki dip ne zaman olacak? yalan bitip finansal kriz, reala dönüştüğü zaman. başladı şimdi %10 - 14 arası daha yolu var eksi, oradan ayı rallisi rahat olur.

şunuda diyebiliriz 14XXX - 11000 finansal kriz.

11000 hatta 11150 kapanışından itibarenki düşüş real kriz.

sevgiler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)