cbaykus;58574
[COLOR="Red" Nickli Üyeden Alıntı
Yalandan kırmış olabilirmi SAyın CBaykuş...
hehehehe
cbaykus;58574
[COLOR="Red" Nickli Üyeden Alıntı
Yalandan kırmış olabilirmi SAyın CBaykuş...
hehehehe
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sayın teo ben de 29,325 görülürse hiç şaşırmayacağım vade sonuna iki hafta kala -%3 makas tutuluyorken şimdi +%2lik makas da ilginç oldu zaten. Hatta abartıp orta vadede 23000 bile diyebilrim de ee yuh artık diyenler çıker diye çekiniyorum. Bunu desteklese desteklese sayın catedral destekler sanırım.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
fsp nin 940 a sabahtan değmesiyle oluşabilcek bekleni dahilindeki ww haber ağırlıklı sahte yükseliş, sp nin kendi değmemesiyle bakalm güç bulabilecekmi.
eski önemli destek noktası 890 üzerinde tutunamadığı gözleniyor.
trendde değişiklik yok ancak bakalım faiz kararı öncesi hafif tepki verebilecekmi.
yükselişlerin faiz indirimi sırasında olacağına inanmıyorum, yani 7500 mü yakın 9000 mi deseniz 7500 yakın derim.
untulmamalıkı yükseliş sahtede olsa yükseliştir.
bizde ise gün içi trade e devam edilmelidir hele bu hafta hem tatil, hem faiz kararı, hem büyüme rakamı varken.
sevgiler.
kucağa alma ve bacak omza formasyonu son sürat işlior
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Bu Dow tam bir oğlan çocuğu olmuş, sabahları artı, geceleri eksi....
Güzel takdik...
Sabah iyi bir gapla aç, tüm gün 16:30 'a kadar yatay geç...Son 30 dakika 1000-1500 arası yüksel, ertesi gün, bu yükselişin iki katı ters yöne gap ile aç...
Spk düdüğüde hiç bir şey yapmasın....Ortaklarmı bunlara nedir..?
Ben bu hareketleri bilecek sistemin değil dünyada samanyolumuzda olduğunu bile sanmam....
Konu teo tarafından (28.10.08 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Başbakan kafa tutmayı biliyor IMF ye, adamın ümüğüne yapışmayın diye, Televizyonda nara atacağına, sen asıl burdaki hırsızlığı durdur...
BU yabancının ky tokatlamasının IMF nin Turkiye'yi tokatlamasından ne farkı var....
Ama ortaksan o başka tabi... Bir şey yapmamak da, hırsızlığa çanak tutmak da ortaklık sayılır.
Haberi yoksa, Yanında ki Mehmet Şimşek'e sorsun...O Borsa hırsızını iyi tanır...
Konu teo tarafından (28.10.08 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri