Sayfa 2353/13018 İlkİlk ... 135318532253230323432351235223532354235523632403245328533353 ... SonSon
156216 sonuçtan 28.225 ile 28.236 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cumada öyle olmuştu hexen bey kapanışta 15 dk system long demişti... bugün sabah gapla sat sinyali geldi.. gene aynısı olurmuki ??
    ama dax günlük uyumsuzlukta gösterge yukarı dönerse iyi teper bence .. dedim ya denemeye değer . bol kazançlar .....
    sadce cuma deyil 3 kapanıs oldu böle .. amma bakalım sindi az var kapanmaya
    Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

sabah long eden aksam system long signalle kapama olsada sabah asaya gap olyor içün longs realiz eder.. ? cunki hep aynı yaptılar kar eden realiz etmek ister amma ben longs yatcayım yine (eyer 15 dakk long signalle olur)
    Konu hexen tarafından (27.10.08 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

geceye aralık vade long.. iyi akşamlar .. mbm nin kulakları çınlasın daxtaki günlük uyumsuzluk teyiti gelirse sağlam teperiz .. iyi akşamlar ..
    2013,00

4. The Following User Says Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

geceye aralık vade long.. iyi akşamlar .. mbm nin kulakları çınlasın daxtaki günlük uyumsuzluk teyiti gelirse sağlam teperiz .. iyi akşamlar ..
    kardeşim özledim bugun ona hediye... uyumsuz gunu

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

Alıntı hexen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim özledim bugun ona hediye... uyumsuz gunu
    bende çok özledim abi ...
    2013,00

7. The Following User Says Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

30.300 de bana sat geldı 17:00 tıckı ıle, ondan sonra 975'e tamamı ıle balondan gıttıler kımseyı geceye shortta sokmamak ıcın,

Mecburen 30300 den yaptıgım shortları tepeden kapattım gece pozısyon tasımak ıstemedıgımden dolayı...

Yarın 29675 den acılıs yaparlarsa hıc sasırmam....
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

dax günlüklerde teyitsiz uyumsuzluk var. teperse iyi teper yani .. hehe

son düşüşte portfoy 2-3 ay önceki seviyesine geriledi . ekim vadede margin yiyerek pozisyonumu kapattım üü . şimdi kalan teminatla aralık vadede longum .. stoploss yine margincall .. bakalım artık kısmet .. paimei sistemde long dedi acaba dönüş günü bugunmü ?? .. denemeye değer geceye long .. bol kazançlar ..

gösterge kafasını yukarı kaldırdı sonunda haha .. dax böyle kapatırsa teyitli uyumsuzluk olur .... ben longör olarak rahatım system longda daxta pozitif uyumsuzluk var .. stoplossumda belli margincall haha ..iyi akşamlar
    2013,00

10. The Following User Says Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür

sn oğuzt . daxtaki son oluşan yeşil günlük mumın adı varmıdır abi .? ne anlam ifade eder . tşk .. .
    2013,00

12. The Following User Says Thank You to selçuklu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Buğün bir kere daha anladım ki, iyi trader para kazanan veya kaybeden değil, ticki bekleyendir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

DAXa neler oluyor yawf kendi başına buyruk %4e yakın artı yapıp 4486lara çıktı şimdi eksiye döndü yine.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    7
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25
    Toplam Teşekkür
    7 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Fdjı

FDJI;

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür
    1.422 Yazısı Teşekkür aldı

Standart 27,10,2008 pazartesi....

$ Takip sayımız...1,5918 üstü kapanış..LONGLAR TUT. DA.....

YARIN TAKİP SAYIMIZ..1,6138 ALTI ŞHORT..........

Not: $ takip çizelgemde 1,6579 5 GÜNLÜK ORTALAMANIN ALTINDA 1,6570 KAPATIP 5 GÜNLÜK ORTALAMAYI AŞŞAGIYA KIRMIŞTIR.........

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)