Sayfa 2271/13018 İlkİlk ... 127117712171222122612269227022712272227322812321237127713271 ... SonSon
156216 sonuçtan 27.241 ile 27.252 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

sn hexen, furkan ve follow tebrikler... Ben cesaret edemedim siz ettiniz... Demek ki gece uzunmuş, saat 23 e kadar çok şey değişebilirmiş. Eksiye geçtiğini görüp halaylar çekip, batıyor dememek lazımmış...

Dow bir gece %11 çıkıyor, sonra %7 düşüyor, sonra %4,5 yükseliyor. Bahsettiğimiz dünyanın en büyük borsası. Bu volaliteye can dayanmaz...

Tabi sabaha da çok var, bir de bakmışız sabah future lar %5 ekside...
    Konu enorton tarafından (16.10.08 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

vob spot farkı %4,69 bizde, deutche yatacak yerin yok, yarın ne yapacaksın bakalım fiyata bakmadan verdiğin kısalarınla

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok ısrar Ettım Gelmıyor Asagıya Verdıgım Yerın 25 Puan Uzerınden Tekrar Long
    Sakın Bana Bakarak Poz Almayın Cunku Bugun 350 Puan Aldım Yarın 700 Puan Bıle Asagıdan Verırım Pek Bır Kaybım Olmaz.
    Geceye Uzun ,aldıgımız 350 Puanı Verdık
    ayda yilda 1 kez geceye long girdik ondada dow ipini kopardi

gerci sabaha kadar cok var hayirlisi

en son yazdigim mesaj en can alicisi olmus
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn hexen, furkan ve follw tebrikler... Ben cesaret edemedim siz ettiniz... Demek ki gece uzunmuş, saat 23 e kadar çok şey değişebilirmiş. Eksiye geçtiğini görüp halaylar çekip, batıyor dememek lazımmış...
    geceye cok fazla poz tasimam,poz tasidigimda eminim demektir gerci dedigim gibi sabaha kadar cok var ancak 35.000 goruruz diye tahmin ediyorum.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vob spot farkı %4,69 bizde, deutche yatacak yerin yok, yarın ne yapacaksın bakalım fiyata bakmadan verdiğin kısalarınla
    kendileri bile artık ne yaptıklarını bilemiyorlar....ortam o kadar farklı oldu ki piyasayı yapamıyorlar....kıvrandıkça kıvranıyorlar.....

anca gün içi işlem yapanları terse getirmeye çalışıyorlar..... fakat kendilerine bile pek yararı olduğunu sanmıyorum........ artık kokmuş oyunlarından başka ellerinden gelen kalmadı.....

bence eksi makas gelecek vadede güzel bir ralliyi müjdeliyor.....bakalım neler olacak....

bol kazançlar.........

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

geceye cok fazla poz tasimam,poz tasidigimda eminim demektir gerci dedigim gibi sabaha kadar cok var ancak 35.000 goruruz diye tahmin ediyorum.
    followum 35000 tespit iyi.... yarın benim planda 35000 ana merkez
    Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

sagolun sn enorton..sizin yorumlarınızı ve makro degerlendirmelerinizide dikkatle okuyorum bende guveniyorum ekonomimize ve bankacılık sektörümüze ve bunun yanında birde şu var kimse batan ekonomiden kazanmaz büyük para babaları, en büyük fonlar, en gelişmiş devletten en küçügüne kadar hiç kimse .. piyasayı oluşturan unsurların arasında bunlarda olduguna gore piyasaya durmadan basan büyük fonlar olduguna gore elbette bir yol bulup biryerde bunu durdurucaklardır diye düşünüyorum ama butun herşey tabikide zamanlama bu yaptıgım yorum makro bir yorumdur ve bana gore vobta kısa vade oyuncusu oldugum için sadece ilerisi için bir fikirdir..saygılar..

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

Yarın benim plan asayada

Eyer vob açılması zamanı , dow futur 9070 üstesinde olmasa..... 33000 maliyet longs 35000 realize edceyim.....

Nezaman terkar longs yapcm ? .......... 15 dakk systmemim long signal verdi zaman

Eyer vob acılması zamanı , dow futur 9070 üstesinde olarsa 37700 kadar longs tutcayım ...... cünki dow futur 9500 potansında olcak......

benim plan bukadar iyi geceler
    Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Sn Furkan güzel sözleriniz için teşekkürler... Ama aman diyeyim benim makro değerlendirme yapacak ne tecrübem ne de bilgim var. Sadece bu dost ortamında içimden geçenleri paylaşıyorum. Hepimiz yanılırız, insanız sonuçta. Önemli olan birbirimizi kırmamak ve karşındaki üzülürken sevinmemek...

Saygılar...
    Konu enorton tarafından (16.10.08 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir.

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

foruma Vob Trader den bir söz keser döner sap döner gün gelir hesap döner. kimsenin ettiği kimsede kalmaz. 40 gün kar yağar bir gün av olur. zaman av zamanı. zaman intikam zamanı
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Bu arada 5 ASLAN ı daha şehit verdik, bence krizden daha önemli bu durum... Mekanları cennet olsun, Allah ailelerine sabır versin... Herkese iyi geceler...

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı kayahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dikkat!!!yakinda turkiye'deki araci kurumlarinda coguuuuuuuuuu batacaktir.!!!!!
    sayın kayahan yakında aracılar falan batmayacak...hele çoğu hiç batmayacak.....

yakında işler terse dönerde gene bir ralli olursa o zaman gerçekten kötü olacak...sizin için yani....

o zaman her gün 70-30 bin ytl kazanamayacaksınız.....

birde sizin topiğinize kusura bakmayın yazmıştım....cevap bile yok...demek ki konuşmaktan pek hoşlanmıyorsunuz....

sağlık olsun....fakat artık biraz dikkat edin...işler terso gitmeye başlar ortam düzelmeye başlar ve siz burda olmazsanız.....

kusura bakmayın ama ben o zaman yazarım iki kelime daha.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)